Sales Manager - Är du vass på komplexa affärer och IT?

Hogia Communications AB

Har du ett affärsmässigt fokus och drivs av att skapa och bevara långsiktiga kundrelationer? Har du bakgrund inom IT och försäljning? Då kan rollen som Sales Manager på Hogia Communications AB vara något för dig!

 

Visste du att 9 av 10 kollektivtrafikresenärer i Sverige varje dag får information om sin resa genom ett Hogia-system, samt att vi har en stark marknadsposition även i övriga Norden?  

Hogia Communications AB är en del av Hogia-gruppens transportsektor och tillsammans med de andra bolagen inom sektorn är vi en av Europas ledande leverantörer av IT-system för transportområdet, med kunder i hela världen. Vårt breda utbud av lösningar ger oss en unik position i vår förmåga att addera värde för våra kunder och för samhället. Smarta lösningar skapar oändliga möjligheter.

 

Om tjänsten

Ditt uppdrag och vårt gemensamma mål är att bibehålla vår starka/ledande position i Sverige och ytterligare stärka vår position i Norden genom försäljning av våra IT-lösningar till kollektivtrafikens operatörer. Du får förmånen att representera ett marknadsledande företag och produkt, och arbetar målmedvetet och strukturerat med att bygga långsiktiga relationer med företagsledningar hos potentiella kunder och utvalda partners runt om i Norden. Du arbetar med att utveckla befintliga kunder så väl som att bearbeta nya marknader och kunder. Du ansvarar för affären hela vägen, med stöttning av expertteam i införsäljningsprocessen, tills den är driftsatt och överlämnad till kundchef. 

Du blir del av ett affärsområde i tillväxt och du kommer ha en viktig roll i att stödja bolagets affärer genom aktivt deltagande för bolagets utveckling generellt. Vi erbjuder en innovativ miljö präglad av entreprenörskap där vi skapar kundnytta genom effektivisering av våra kunders dagliga arbete samt förbättrar informationsflödet för kollektivtrafikens resenärer. Läs mer om oss här


Om dig

Du har en bakgrund inom IT-försäljning och god vana av att driva processer och/eller projekt. Du är en relationsbyggare med strategisk höjd och god kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska. Med hög affärsförståelse drivs du av att skapa värde för kunden och uppnår resultat genom samverkan och samarbete. Har du erfarenhet och nätverk inom kollektivtrafikbranschen så är det meriterande. Vi ser gärna att du på sikt vill axla ett större ansvar och söker dig som är trygg i ditt ledarskap samt trivs i en komplex miljö där det ständigt finns nya saker att lära för att hjälpa oss bidra till ett smartare samhälle!

Låter detta som en tjänst för dig? Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-01-24
Sista ansökningsdag 2023-02-26
Kontakt Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan