Digital marknadsspecialist

Hogia Service AB

Vill du arbeta med ett etablerat varumärke i ett expansivt bolag som tänker långsiktigt?

Söker du en ny utmaning och har stort intresse för datadrivet och värdeskapande arbete med siktet inställt på nya affärsmöjligheter? 

Nu söker vi dig som vill axla rollen som digital marknadsspecialist. Är det du? Ansök redan idag!

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du som söker har några års arbetslivserfarenhet inom digital marknadsanalys och har jobbat med allt från webbanalys till konverteringsoptimering. Kanske har du haft en liknande tjänst på en mediabyrå eller onlineavdelning. Du har goda kunskaper i on-site SEO och Google Analytics samt kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska. Att du har eget driv, planerar och strukturerar upp ditt arbete samt är pedagogisk och lyhörd kommer väl till pass i dialogen med, och i leveransen till, interna beställare.


Om tjänsten

Vår relativt nystartade inhousebyrå ”Marketing & Communication” har i uppdrag att driva och utveckla marknadsföring och kommunikation för hela Hogia-gruppen. Det är en verksamhet som i nära samarbete med Hogia-gruppens säljbolag, produktbolag samt Hogias ledning ska se till att vi får maximal effekt av våra marknads- och kommunikationsinsatser och aktivt bidrar till ökad varumärkeskännedom och försäljning. Här får du en viktig roll!

Som digital marknadsspecialist är du just vår "specialist" på både köpt och genererad trafik, mätningar och uppföljningar. Du samlar in, bearbetar och analyserar data och är en fena på att omsätta insikter till åtgärder för att öka affärsmöjligheterna. Du är vår guru inom området och vi uppmuntrar dig att pröva nya verktyg och system för att på bästa sätt utveckla såväl mätningar i plattformen som strategier. Du kommer att ha många kontaktytor internt med alltifrån uppstart av nya kundsamarbeten till att hålla utbildningar och föredrag för mindre grupper. Du förser våra sälj- och produktbolag med kunskap inom digitala beteenden och mätvärden vilket bidrar till ökad försäljning. Vi erbjuder dig en bred och varierad roll där du har stor möjlighet att själv påverka tjänstens inriktning, hur du och rollen utvecklas tillsammans med oss.

Att jobba hos oss

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det. Gillar du att samtala över en kopp kaffe har du över 650 kollegor på plats som gärna vill veta mer om dig.

Låter detta som din nästa utmaning? Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan! Har du frågor eller funderingar? Kontakta Jenny Cedervall för mer information 0303- 666 16. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-01-24
Sista ansökningsdag 2023-02-24
Kontakt Jenny Cedervall, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan