Brinnande engagemang för DevOps och molnbaserade plattformstjänster?

Hogia Infrastructure Services AB

Vi på Hogia Infrastructure Services AB söker nu en senior Azure-specialist med ett engagemang för DevOps och molnbaserade plattformstjänster! Är det här något du brinner för är det just dig vi söker!

Om Tjänsten

Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en person som har erfarenhet av att designa, implementera och förvalta moderna webbapplikationer. Hogia söker dig som är intresserad av att arbeta med modern teknologi och som är van att arbeta med agila verktyg och arbetsmetoder. Som Azure-specialist hos oss kommer du att arbeta med ett förvaltningsprojekt där du kommer ansvara för att skapa och underhålla infrastruktur med hjälp av IaC-e.g. Bicep och PowerShell. Tillsammans med våra systerbolag eftersträvar vi en modern mikrotjänstarkitektur för webbapplikationer på toppen av en skalbar och driftsäker infrastruktur.. 

Vem är du?

Vi tror att du har högskoleutbildning inom IT samt minst 3 års erfarenhet av praktiskt arbete med Azure eller AWS. Har du en certifiering som t.ex. AZ-104, AZ-204 eller motsvarande, är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du kan minst ett skript-språk för konfiguration av infrastruktur som till exempel Bicep, Terraform, PowerShell och/eller Python. Då du i din roll kommer att samarbeta tätt med andra infrastruktur-specialister, utvecklare samt molnarkitekter från våra systerbolag är det en förutsättning att du har goda kommunikationskunskaper såväl i tal som skrift, på både svenska och engelska.

Som person är du initiativrik och självgående med en god problemlösningsförmåga och i gengäld erbjuder vi möjlighet att arbeta med ett spännande förvaltningsprojekt i en dynamisk miljö där du blir del av ett kompetent team med erfarna specialister där du kan vidareutveckla dina kunskaper och färdigheter. 

 

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan!  Inför tillsättningen av denna tjänst kommer vi att genomföra bakgrundskontroll.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-16
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan