Vill du hjälpa våra kunder i Hogias bokslut- och skattesupport?

Hogia Performance Management AB

Har du erfarenhet av arbete med löpande redovisning, känner att du vill testa något nytt men inte redo att lämna branschen helt? Bra! Då är du den perfekta kandidaten för den här tjänsten! Vi söker nu en supportmedarbetare att utöka vårt team med. 

Om tjänsten

Supportverksamheten är hjärtat i Hogia Performance Management AB och i uppdraget ligger att bygga kompetens och kunna leverera god support till våra nästan 1700 företagskunder. Vi supporterar idag alla Hogias företagskunder med finansiella produkter såsom Hogia Bokslut, Koncern, Skatt och Transaktionsanalys. Du kommer att jobba tätt ihop med hela bolaget som är en sammansvetsad grupp på bara nio personer men främst kommer du att samarbeta med Sanna, som är ansvarig för vår support. 

Ett axplock av vad tjänsten innebär: 

  • Hjälpa våra kunder och svara på deras frågor via telefon och mail 
  • Vara den primära kontakten för våra kunder och vårda relationen med dem
  • Ha ett kontinuerligt samarbete och dialog med produktspecialist vid nya versioner av produkterna

På sikt finns det möjlighet för dig att ta dig an fler ansvarsområden: 

  • Hålla i mindre utbildningar när kunden behöver mer hjälp än vad som erbjuds i supporten
  • Stötta säljare vid visningar av programmen 

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig med bakgrund inom ekonomi och löpande redovisning, gärna även med bokslut och årsredovisning. Du trivs med att ha kundkontakt och är en fena på att ge bra service. 

Som person är du driven och lösningsorienterad och tycker om att arbeta med problemlösning, rutiner och processer. För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service har du lätt för att skapa förtroende, är pedagogisk samt uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift för kunder med olika kunskapsnivåer. På sikt finns det goda möjligheter att växa och utvecklas inom bolaget, ett naturligt nästa steg för dig som supportmedarbetare är rollen som supportansvarig.  

Låter detta som din nästa utmaning? Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller funderingar? Kontakta Jenny Cedervall för mer information 0303- 666 16. 

Performance Management

Hogia Performance Management AB, som är en del av Hogia-gruppen, fokuserar på finansiell rapportering. Där säljer, driftsätter och supporterar vi systemstöd för Bokslut, Skatt, Koncernredovisning och controllerverktyget Transaktionsanalys. Vårt uppdrag är att hjälpa våra företagskunder att arbeta effektivare med sin finansiella rapportering, framförallt på årsbasis men även löpande under året. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-08-01
Sista ansökningsdag 2023-09-30
Kontakt Jenny Cedervall, 0303-66616

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan