Är du senior utvecklare? - Produktteam söker ny kollega

Hogia Infrastructure Products AB

Är du en senior utvecklare med koll på det senaste inom teknikvärlden? Vill du bygga grymma produkter tillsammans med riktigt vassa kollegor? Då är du den perfekta matchen för vårt team på Hogia Infrastructure Products!

Hos oss får du chansen att hänga med andra duktiga utvecklare, produktägare och UX-designers för att skapa vår plattform Hogia Star. I teamet mob-utvecklar vi vanligtvis till vardags, vilket skapar ett engagemang och socialt gott arbetsklimat. Vi har även innovationstid varje fredag - ett perfekt tillfälle att testa nya tekniker eller bygga egna projekt (det finns inga dåliga idéer, bara roliga!).

Vi arbetar med moderna teknologier i Microsoft Azure, vilket ger oss en hel palett av resurser att använda, allt från Azure Functions till Service Bus med lagring i såväl relations- som dokumentdatabaser. Vår plattform är baserad på en ”micro service”-arkitektur (Microsoft .Net) där vi hela tiden ser till att utvärdera valda mönster och ligger i framkant både vad gäller säkerhet och stabilitet/robusthet.

Hos oss finns möjlighet att jobba hemma ett par dagar i veckan. Vi värdesätter en hälsosam arbetsmiljö och erbjuder flera träningsaktiviteter (förutom att lyfta kod, såklart!). Balans mellan jobb och fritid är viktigt för oss. Vi vill ju att du ska ha tid att umgås med vänner, familj och din gaming-klan också! 


Är du vår nya kollega?

Har du flera års erfarenhet av systemutveckling i Microsofts utvecklingsmiljö, kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift, och vill vara del av ett innovativt team? Välkommen in med din ansökan redan idag, eller kontakta Patrik Wimnell, utvecklingsansvarig, 0303-66654.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-11-07
Sista ansökningsdag 2023-12-17
Kontakt Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan