Vi söker en specialist inom IT och Informationssäkerhet!

Hogia Facility Management AB

Vill du vara en nyckelperson i vårt IT säkerhetsarbete inom Hogia gruppen? Trivs du i en roll som innebär att du får arbeta med säkerhetsfrågor både strategiskt och operativt? Då kan du vara vår nästa IT och Informationssäkerhetsspecialist!

Om rollen

Som vår IT och Informationssäkerhetsspecialist ansvarar du för att förvalta och vidareutveckla strategier och aktiviteter som rör IT- och Informationssäkerhet. Det är en viktig och spännande roll där du arbetar med IT-säkerhetsfrågor som är direkt kopplade till kvalitén på de värdeskapande tjänster vi levererar till våra kunder. Du kommer att självständigt hämta in och förstå verksamhetens behov och sen föreslå och implementera effektiva säkerhetsstrategier.

Några av dina arbetsuppgifter:

  • Driva säkerhetsfrågor på våra tre IT-drift-avdelningar ihop med driftcheferna och bolagschefer 
  • Kvalitetssäkra standard för vår ISO certifiering genom att tex. säkerställa genomförda penntester, riskbedömningar och säkerställa dokumentation
  • Besvara säkerhetsfrågor från våra kunder
  • Hantera och driva säkerhetsfrågor ihop med Hogias säkerhetschef

Är du den vi söker?

För den här rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom IT och en gedigen förståelse för hur IT- och informationssäkerhet bidrar till att uppnå organisationers affärsmål. Vi tror också att du stämmer väl in på nedan punkter:

  • Mångårig erfarenhet av arbete med IT och Informationssäkerhetsfrågor, med fördel även praktisk erfarenhet
  • Rutinerad i implementering och efterlevnad av ISO-standarder och tillhörande kontroller
  • Erfarenhet av att leda andra eller leda projekt, formellt eller informellt, inom IT- och Informationssäkerhetsområdet
  • Kommunicerar väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

Som person tror vi att du är analytisk, noggrann och strukturerad. Arbetet omfattar många interna och externa kontakter så det är av stor vikt att du har lätt för att driva dina ärenden självständigt men i samarbete med andra. 

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig!

Välkommen med din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För denna tjänst genomför vi en bakgrundskontroll innan tillsättning. 

  

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-01-05
Sista ansökningsdag 2024-03-10
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan