Vi söker en utvecklingschef för våra integrationsninjas

Hogia Connect AB

Nu söker vi på Hogia Connect en utvecklingschef som med driv och engagemang vill hjälpa våra integrationsninjas att ta fram affärsskapande integrationslösningar. Är du en senior utvecklare som vill ta större ansvar kring teknik och leda ett team framåt, då är det här tjänsten för dig! 

Hogia Connect AB är den verksamhet i Hogia-gruppen som ansvarar för att ta fram affärsskapande integrationer. Detta gör vi med fokus på att göra det så smidigt och enkelt som möjligt för våra kunder att koppla ihop system och tjänster i sitt ekosystem. Här har du möjligheten att leda det mindre utvecklingsteamet samtidigt som du får chansen att nätverka och dela din gedigna tekniska kompetens i större sammanhang. 

Dina arbetsuppgifter:

• Personalansvar för Connects utvecklingsteam (idag 4 st utvecklare)
• Säkerställa att de integrationslösningar vi bygger går att underhålla 
under lång tid framöver
• Driva centrala frågor gällande API-strukturer
• Vara rådgivande i API-utveckling åt våra produktutvecklande bolag
• Säkerställa att all integrationsutveckling följer plattformens krav och våra allmänna riktlinjer
• Bedriva egen programmering

I den här rollen har du möjlighet att koda men fokus är att coacha utvecklingsteamet, vara rådgivande åt andra produktbolag och bollplank i tekniska diskussioner till produktägare och bolagschef. Vi jobbar i Microsofts Azuremiljö med mikrotjänst-arkitektur, domändriven utveckling och olika typer av integrationslösningar. I rollen ingår mycket kontakt, både internt men även med partners, kunder och leverantörer och det förutsätter att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift både på svenska och på engelska. 

Vem är du?

Som person tror vi att du har ett brinnande intresse för ny teknik och strukturerad utveckling samt har förmåga och erfarenhet att se helheten och knyta 
ihop det med teknikval. För att trivas i rollen tror vi därför att du har en gedigen flerårig erfarenhet som systemutvecklare och en eftergymnasial utbildning inom IT. Känner du att du som erfaren utvecklare vill ta nästa steg till en mer strategisk roll och ansvar för ett mindre team, då ska du inte tveka att skicka in din ansökan. 

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan! 

 

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

 

 

  

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-01-26
Sista ansökningsdag 2024-03-03
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan