DevOps specialist

Hogia Infrastructure Services AB

Vill du jobba med den absolut senaste tekniken? Vi letar efter dig som vill säkerställa både drift och underhåll av kritiska tjänster i vår molnplattform Hogia Star. Vi söker därför en erfaren DevOps specialist  till vårt huvudkontor i Stenungsund. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Som vår DevOps specialist kommer du att både förvalta och hantera underhåll i vår molnplattform och i ditt dagliga arbete innebär det att felsöka och utreda specifika komponenters status och prestanda på ett strukturerat sätt.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med modern teknologi och som är van att arbeta med agila verktyg och arbetsmetoder. Som DevOps specialist hos oss kommer du att ansvara för att skapa och underhålla infrastruktur med hjälp av IaC-e.g. Bicep och PowerShell. Tillsammans med våra systerbolag eftersträvar vi en modern mikrotjänstarkitektur för webbapplikationer på toppen av en skalbar och driftsäker infrastruktur. 

Vem är du?

Vi tror att du har relevant eftergymnasialutbildning inom IT och/eller flera års erfarenhet av utveckling eller automatisering. Vi ser gärna att du kan minst ett skript-språk för konfiguration av infrastruktur som till exempel Bicep, Terraform, PowerShell och/eller Python. Då du i din roll kommer att samarbeta tätt med andra infrastruktur-specialister, utvecklare samt molnarkitekter från våra systerbolag är det en förutsättning att du har goda kommunikationskunskaper såväl i tal som skrift, på både svenska och engelska.

Som person är du noggrann och självgående med en god problemlösningsförmåga och i gengäld erbjuder vi möjlighet att arbeta med ett spännande projekt i en dynamisk miljö, där du blir del av ett kompetent team med erfarna specialister där du kan bolla idéer och vidareutveckla dina kunskaper och färdigheter. Vi tror också att du är riktigt bra på att tillgodogöra dig ny teknik då vi arbetar i teknikens framkant där utvecklingen och förändringstakten är hög.

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

 

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan!  Inför tillsättningen av denna tjänst kommer vi att genomföra bakgrundskontroll.

 

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-02-06
Sista ansökningsdag 2024-03-10
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan