Vi söker en Business Analyst som gillar integrationer

Hogia Connect AB

Vi erbjuder dig en roll där nyfikenhet och driv för förändring är central. Gillar du smarta lösningar och att föra dialoger kring tekniska sammanhang, sätta dig in i olika partners affärsmodeller, flöden och vad som skapar konkurrenskraft och värde för kunder? Då kanske du är vår nya Business Analyst! 

Vårt erbjudande


I din roll kommer du främst hjälpa våra kunder med standardintegrationslösningar men även ta fram kundunika integrationslösningar. Du kommer att vara med från det initiala skedet när behovet kartläggs, tills dess att lösningen levereras hos kund. Din uppgift är att förstå kundens affärsprocesser, se kundbehovet och föreslå tekniska lösningar. 

Du kommer att:

  • vara rådgivande och vägleda utvecklingen av externa gränssnitt
  • analysera, dokumentera och ta fram lösningsförslag gällande integrationer med kundens affärsmässiga behov i fokus
  • prioritera och göra avvägningar kring krav och önskemål
  • samarbeta med utvecklare och produktägare i Hogiagruppen
  • ha löpande dialog med kunder och partners rörande integrationer med Hogias system
  • tänka innovativt kring kundbehov och föreslå nya tekniska lösningar


Hogia Connect AB, en del av Hogia-gruppen, ansvarar för partnerskap och integrationer för våra programvaror inom framförallt ekonomi och HR men även andra områden. Vi har hög kompetens, ur ett kommersiellt och tekniskt perspektiv, kring allt som rör integrationer så som marknad, avtal, kravställning, projektledning, teknik och utveckling.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har ett stort intresse för att lösa kunders behov av integrationslösningar. Vi tror att du har en teknisk bakgrund och kanske tidigare haft en roll som Business analyst, eller som Lösningsarkitekt/Integrationsarkitekt. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ett API Managementverktyg är det en fördel. Du är bra på att dokumentera krav i lösningsdiskussioner i samarbete med kollegor, kunder och partners och utifrån dem skapa tekniska beskrivningar på ett strukturerat och genomtänkt sätt. Vi tror att du är nyfiken på ny teknik och nya domäner och bekväm med att hålla presentationer. Då rollen innebär många kontakter med kunder och kollegor ser vi att du är flytande i både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. 

Varför Hogia?

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det. Gillar du att samtala över en kopp kaffe har du över 650 kollegor på kontoret här i Stenungsund som gärna vill veta mer om dig. 

Låter detta som en tjänst för dig? Vi arbetar med löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-02-07
Sista ansökningsdag 2024-03-10

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan