Brinner du för projektledning och marknadsföring

Hogia Service AB

Brinner du för att skapa god kommunikation, för marknadsföring som driver sälj och för långsiktigt varumärkesarbete? Är du projektledaren som älskar att arbeta från ax till limpa, vara med och skapa smarta planer och sedan projektleda dem in i mål? Då har vi uppdraget för dig!

 

Som en av tre marknadsstrateger på Hogia får du arbeta med aktivitetsplanering och budgetering varvat med genomförande i en skön symbios. Hogia-gruppen består av ett stort antal fristående verksamheter i form av produkt- och säljbolag och du är den naturliga kontaktytan mellan dessa och dina kollegor på marknadsavdelningen. Det gäller att kunna navigera minst lika rätt i den digitala som i den analoga marknadsföringsdjungeln, känna dig trygg och säker i att kunna varva små insatser med stora årskampanjer.

 

Om dig

Du är antagligen lika bra på att se helheter som detaljer. Vi tror att ord såsom glad, flexibel, förändringsbenägen, noggrann och strukturerad, social, vältalig, energisk och tydlig är ord som brukar användas för att beskriva dig. Lägg därtill en stor portion envishet, känsla för kvalitet och konstant strävan efter förbättring, stark drivkraft och rejäl handlingskraft, så tror vi att du kommer trivas alldeles utmärkt hos oss.

 

Din bakgrund
Vi tror att du har några års bakgrund inom marknad, kanske som marknadsansvarig i ett mindre bolag eller som projektledare på en byrå. Du är grym på att sätta budskap i relation till målgrupp och kanalval. Du förstår vikten av varumärkesförvaltning och du talar och skriver obehindrat god svenska.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Delta i arbetet med att upprätta aktivitetsplaner, baserade på övergripande marknadsplan
  • Ansvar för projektbudget, projektledning under genomförande, uppföljning samt analys efter aktiviteters genomförande.
  • Löpande kontakt med Hogias verksamheter som stöd i marknadsfrågor
  • Hela tiden säkerställa att varumärket exponeras på rätt sätt och att Hogias position på marknaden förtydligas

 

Om oss

Förutom marknadspassionerade kollegor på Marketing & Communication; ett gäng som ser till att samarbeta och ha kul på jobbet, kommer du landa hos en arbetsgivare som verkligen har hjärtat på rätt ställe. Hogia må vara ett lönsamt IT-företag men det är alltid människorna som är viktigast! Naturligtvis väntar en gedigen introduktionsmånad när du börjar hos oss.

 

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det. Gillar du att samtala över en kopp kaffe har du över 650 kollegor på plats som gärna vill veta mer om dig. 

 

Låter detta som din nästa utmaning? Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan!  

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-03-11
Sista ansökningsdag 2024-04-21
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan