Bli en del av vårt kreativa team som Textproducent

Hogia Service AB

Copy writer/textproducent/skribent

Kärt barn har många namn och gränserna mellan de olika yrkesrollerna är hårfina. Det gillar vi, för den person vi nu söker behöver kunna behärska det skrivna ordet i en stor mängd olika sammanhang. Kan du med lätthet växla mellan säljande rubriker, djuplodande produktbeskrivningar och lättsamma personporträtt ena dagen för att dagen därpå författa en attraktiv inbjudan, webbcontent och ett demofilmsmanus? Då vill vi verkligen att du hör av dig!

Om dig

Vi gissar att du älskar text, brinner för att hitta vassa formuleringar och behärskar svensk grammatik till fulländning. Du är nyfiken och vetgirig och har förstått att god research är grunden till bra texter av hög kvalitet.

Du har med all säkerhet ett antal år i yrket bakom dig vilket gör dig snabb, säker och skönt prestigelös. Du tar dig an rutinuppdrag med samma arbetsglädje som en kreativ utmaning. Du brukar hyllas för dina alster, samtidigt som du beskrivs som strukturerad, flexibel, initiativtagande och självgående. Om du dessutom är en glädjespridande, energisk person som förgyller vardagen för dina kollegor – då tror vi att vi kommer trivas alldeles utmärkt tillsammans.

Din bakgrund

Du har arbetslivserfarenhet som copy writer, skribent eller liknande, antingen på byrå eller på en marknadsavdelning.

Du har vana vid textproduktion inom B2B, gärna komplexa tjänster och/eller produkter och en portfölj som innehåller såväl säljande texter som kvalitativa artiklar.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Textproduktion i såväl analoga som digitala kanaler
  • Idéarbete för säljstödjande kampanjer.
  • Bidra till innovativa idébaserade kampanjer

Om oss

Förutom marknadspassionerade kollegor på Marketing & Communication; ett gäng som ser till att samarbeta och ha kul på jobbet, kommer du landa hos en arbetsgivare som verkligen har hjärtat på rätt ställe. Hogia må vara ett lönsamt IT-företag men det är alltid människorna som är viktigast! Naturligtvis väntar en gedigen introduktionsmånad när du börjar hos oss.

Att jobba på Hogia 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det. Gillar du att samtala över en kopp kaffe har du över 650 kollegor på plats på kontoret i Stenungsund som gärna vill veta mer om dig. 

 

Låter detta som din nästa utmaning? Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan!  

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-06-09
Kontakt Lina Hedenberg, +4672-4015389

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan