Driven säljare med fokus på befintliga kunder

Hogia Open Office AB

Nu har du en chans att vara delaktig som säljare i ett spännande systemskifte på Hogia. Som Säljare på Hogia Open Office AB kommer du hantera en omfattande kundbas vilket ger dig möjlighet att snabbt göra affärer och en händelserik vardag. Vi söker en passionerad säljare som med fart och energi vill hjälpa småföretagare över hela Sverige hitta den bästa systemlösningen för deras verksamhet. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som säljare kommer du att arbeta med försäljning av HR- och ekonomilösningar mot småföretagare. Du kommer att självständigt driva försäljningsprocessen från prospektering och genomförande av webbvisning, till offert och avtal. I ditt dagliga arbete kommer du att få användning för din förmåga att skapa goda kundrelationer, samt ditt intresse för att hjälpa kunden att identifiera behov av administrativ effektivisering. Vi är ett bolag som gillar att testa innovativa sätt att driva affärer på men också gärna är först med att testa nya produkter, så vi letar efter dig som är nyfiken och gillar förändring. 

Hogia är ett kunskapsintensivt företag som sätter individen i fokus. För rätt person finns stora möjligheter att på sikt utvecklas inom Hogia-gruppen.


Är du vår blivande kollega?

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av försäljning, helst B2B. Kunskap inom ekonomi eller lön är meriterande då du lättare förstår både produkter och våra kunders vardag.
  • Är lyhörd och målinriktad, med en stark vilja och energi att driva projekt från start till mål.
  • Trivs med att driva snabba affärer och är van vid många kontaktytor både internt och externt.
  • Har goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, för att effektivt kunna kommunicera med våra kunder och kollegor via telefon och mail. 

 

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

 

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. 

Hogia Open Office AB ingår i Hogiagruppen och erbjuder småföretagare lättanvända, effektiva och flexibla lösningar för bokföring, leverantör, fakturering och lön. Vi hjälper småföretagaren att fokusera på utveckling av sin verksamhet istället för att lägga tid på krånglig administration. Vi utvecklar, säljer och erbjuder kundstöd för våra system och har idag kunder i hela landet.

 

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-05-10
Sista ansökningsdag 2024-06-16
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan