Älskar du försäljning och hotell- & restaurangbranschen?

Hogia Hotel & Restaurant Systems AB


Vi på Hogia Hotel & Restaurant Systems AB tycker att vi och våra kunder verkar inom världens roligaste bransch!

Vi förstärker nu försäljningsteamet och söker dig som vill ha en central roll i vår fortsatta expansion!


Hogia Hotel & Restaurant Systems AB marknadsför och säljer branschanpassade systemlösningar för att hjälpa företag inom hotell- och restaurangbranschen att underlätta och effektivisera hanteringen av deras administration. Vi erbjuder branschen en helhetslösning med produkter inom såväl HR som ekonomi.

Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.


Om tjänsten

I ditt nya arbete kommer du som säljare att arbeta med att nå ut till fler nya kunder med våra kompetenta produkter. Genom att du förstår vardagen hos våra kunder och de utmaningar som de och branschen står inför så kan du hjälpa dem att se hur de kan utveckla sina verksamheter. I förlängningen kan du bli en central del i hur vi kommer att lyckas med vår tillväxtstrategi.

Det kommer att handla om försäljning både mot enskilda hotell och restauranger, men även mot stora kedjor. Du bedriver ditt arbete mycket strukturerat när det gäller försäljning, kundbesök och uppföljning, men även mässor, kundevents, frukostseminarier och andra marknadsaktiviteter är återkommande och härliga inslag i ditt arbete. I din nya roll kommer det att finnas plats för nytänkande och egna initiativ, samt för dig att påverka utformningen av arbetet. I takt med att du utvecklar affären med våra kunder så kommer det att finnas mycket goda möjligheter till utveckling för dig inom rollen och bolaget.


Är du vår nya kollega?

  • Du har en eftergymnasial utbildning inom ex sälj&marknad, samt tidigare erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning
  • Du har en hög initiativförmåga, ett starkt driv och ett stort engagemang för att lyfta försäljningen mot nya nivåer
  • Det är mycket meriterande om du har egen erfarenhet av arbete inom hotell och/eller restaurang
  • Din sociala kompetens är något utöver det vanliga och vid sidan av det beskriver du dig gärna som förtroendeingivande, lösningsorienterad och ödmjukAtt arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder.  Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Vill du vara med på den spännande fortsättningen på vår resa?


Vi arbetar med löpande urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan alternativt hör av dig redan idag!


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-10-23
Sista ansökningsdag
2019-01-20
Kontakt
Mimmi Cromberger, Talent Acquisition Specialist, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan