Lönesupport till Hogia Redovisning & Revision

Hogia Redovisning & Revision AB


Har du god kunskap inom löneprocesser och vill bli en del av ett härligt gäng på vårt trevliga kontor vid havet? Då kan detta vara tjänsten för dig!


Hogia Redovisning & Revision AB levererar programvaror och tjänster till byråer och shared service centers. Vi erbjuder kompletta lösningar, anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, bokslut, skatt, lön och HR och vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och branschorganisationerna för att utveckla våra produkter.


Om tjänsten

I vårt supportteam är vi fem personer som arbetar med att hjälpa våra kunder med frågor de har vilka är kopplade till våra personal- och lönesystem. Du kommer dagligen att hantera en handfull ärenden via telefon, e-post och webbuppkopplingar och de kan gälla allt ifrån löneberedningsfrågor till tekniska frågor. Många ärenden kräver noggrann efterforskning och problemlösning, och vi har ett prestigelöst klimat där vi ofta tar varandra till hjälp. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör, vilket ger oss möjligheten att göra skillnad, varje dag.

Du kommer att erbjudas kontinuerlig vidareutveckling och blir del av ett mycket stabilt bolag som satsar stort inför framtiden. Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap. För rätt person finns stora möjligheter att på sikt utvecklas inom Hogia-gruppen.


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen samt är nyfiken på IT-system och teknik. Du är trygg, lyhörd och lösningsorienterad, och du uttrycker dig väl på svenska både i tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta i Hogias produkter så är det meriterande.


Vi arbetar med löpande urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan alternativt hör av dig redan idag!


P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från olika lunchaktiviteter. För att kunna göra ett bra jobb behövs balans mellan jobb och fritid och friskvårdsaktiviteter som man trivs med. Hos oss finns möjlighet att träna bl.a. Yoga, inomhus- och utomhusträning, löprundor m.m. Vi har även en egen kör, "Hogia In Voice" och en konstförening. Följ oss gärna i sociala medier för att få en inblick i vår vardag.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-02-22
Sista ansökningsdag
2019-03-17
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition, 0303 - 666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan