Utvecklingschef till Hogia Redovisning & Revision

Hogia Redovisning & Revision AB


Söker du en ny utmaning inom programvaruutveckling? Vill du arbeta i ett snabbfotat bolag med härlig stämning, där det är nära från utveckling till kund?

Som vår nya utvecklingsansvarig på Hogia Redovisning & Revision kommer du leda ett litet team samtidigt som du själv är en aktiv del av utvecklingsarbetet.


Hogia Redovisning & Revision AB är en etablerad programleverantör på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar anpassade för byråer och shared service centers, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk.


Om tjänsten

I din nya roll kommer du att leda en grupp om 5 medarbetare bestående av utvecklare och test, men du arbetar även själv operativt med utveckling. Gruppen arbetar agilt enligt SCRUM i nära samarbete med kravställare och specialister.

Vi arbetar med befintliga Windowsprodukter som successivt byggs om till web-hybrider och din förmåga att stötta kravställare med underlag i form av texter, flödesdiagram och visuella bilder är viktiga för uppdraget. Detta gäller även för interna tekniska projekt där du själv är en central roll. Din uppgift blir att leda gruppens arbete med utbyggnaden och integrationen av befintliga produkter i Hogias egen molntjänst samt underhålla/utveckla existerande system.

Du drivs av att själv vara med i systemutvecklingsarbetet, har goda ledaregenskaper och entusiasmerar ditt team. För att lyckas driva vår del i den gemensamma utvecklingen av Hogias nya molnplattform behövs ett nära samarbete med andra utvecklingsteam inom Hogiakoncernen.


Är du den vi söker?

Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område samt flera års arbetslivserfarenhet inom de tekniker samt ramverk som vi använder i vår utveckling.

Vi ser att du har mycket goda kunskaper inom desktoputveckling med .Net, C++, C#, WPF, Winforms och MFC, och det är meriterande om du har kunskap inom webbutveckling med Microsofttekniker.

Du har ett genuint intresse för utveckling och ny teknik. Omvärldsbevakning är en självklarhet för dig. Som person är du engagerad och duktig på att kommunicera med både chefer och medarbetare. För att trivas i denna roll ser vi att du behöver vara strukturerad, uthållig och prestigelös. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Om du har varit ledare förut så är det en fördel, men det är absolut inget måste. Duktiga utvecklare med ledarambitioner är lika välkomna!


Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, alternativt ta en kontakt med Mimmi Cromberger.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-04-21
Sista ansökningsdag
2021-05-16
Kontakt
Mimmi Cromberger, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan