Produktägare Hogia Open HR Utlägg & Resa

Hogia HR Systems

Vill du vara med och utveckla framtidens HR system? Vi söker en produktägare till Hogia Open HR Utlägg & Resa.

Hogia HR Systems AB, en del av Hogia-gruppen, utvecklar och förvaltar Hogias HR-produkter med huvudfokus på att ta fram den nya generationen digitala stöd för lön och HR-processer. Nu söker vi dig som ska ansvara för systemet Hogia Open HR Utlägg & Resa 

Om tjänsten

Som Kommersiell Produktägare hos oss får du möjlighet att jobba i en roll där fokus ligger på kommunikation mellan support/försäljning och produktutveckling. Det innebär många interna kontakter med Hogias olika branschbolag som jobbar med våra kunder, och även med vår externa partner Findity som ansvarar för utveckling och förvaltning av Utlägg & Resa. Ena dagen driver du strategiska affärsfrågor och förhandlingar kring prismodeller med vår partner, för att nästa dag hålla i interna utbildningar eller workshops. Dialog är nyckeln och du fångar upp önskemål från kunderna och driver frågan vidare med utvecklingsteamet hos Findity. I och med att produkten utvecklas hos vår partner så har du inget eget utvecklingsteam, vilket gör denna produktägarroll mer sälj- och affärsorienterad. Du kommer därför också att samarbeta med vår marknadsavdelning för att ta fram underlag för marknadsaktiviteter samt ansvarar även för att information om uppdateringar går ut till våra kunder. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas vidare, både affärsmässigt såväl som inom ledarskap.

Är det dig vi söker?

Brinner du liksom vi för att förenkla och effektivisera processer, minska manuell hantering och digitalisera flöden? Då kommer du att trivas hos oss! Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller IT och har arbetat några år inom HR, gärna kopplat till produktutveckling. Det är positivt om du har erfarenhet av försäljning och/eller marknadsföring samt ledarskap. I rollen ligger stort fokus på kommunikation i olika former och därför är det viktigt att du har en talang för detta, både i tal och skrift, och är bekväm med att hålla presentationer och utbildningar. Du är en naturlig ledare, lyhörd och duktig på att skapa förtroende, är diplomatisk men kan argumentera för din sak och har förmågan att prioritera, konkretisera och driva processer. 

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat produktbolag med teknik i framkant. Förutom en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter kommer du att få arbeta i ett företag med en god gemenskap och hög kompetens. Vi står inför en spännande tid med stora satsningar framöver. Låter det intressant? Följ med på vår resa!

Under semesterveckorna 29 t.o.m. 31 har vi begränsad möjlighet att svara på frågor men ta gärna en kontakt med oss igen därefter om du vill veta mer. Välkommen in med din ansökan!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-07-08
Sista ansökningsdag 2022-08-07
Kontakt Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan