Relationsskapande säljare inom Redovisning & Revision

Hogia Redovisning & Revision AB

Drivs du av att skapa förtroende och långsiktiga kundrelationer? Har du bakgrund inom försäljning? Då kan rollen som säljare på Hogia Redovisning & Revision vara något för dig!

Vad kan vi erbjuda dig? 

Vill du tillhöra ett team som beskrivs familjärt och prestigelöst? Vill du hjälpa våra kunder att hitta värdet i varför de ska använda våra system? Vi vill erbjuda dig flera möjligheter att utvecklas som säljare både genom erfarna kollegor och i våra säljutbildningar samt att ha kul på jobbet! 

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av försäljning, och det är en klar fördel om du har erfarenhet från systemförsäljning eller revisionsbranschen. Du har ett tydligt kundfokus, hittar kundens behov, har en god energi gentemot kund och besitter en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Viktigt i den här rollen är en genuin vilja att hjälpa våra kunder, samarbeta i teamet och skapa goda långsiktiga relationer. Vi söker dig som vill tillhöra vårt team om tre skickliga och erfarna personer som erbjuder både högt i tak och god stämning. 

Om tjänsten

Som säljare är du ansvarig för att nå uppsatta försäljningsmål, sätta strategier och taktiker samt arbetar strukturerat i vårt CRM-system. Du bevakar omvärld och marknad för ”ditt område” och håller en tät dialog med försäljningschef/bolagschef och våra kommersiella produktägare för att vara med och påverka vårt kunderbjudande mot segmentet på både kort och lång sikt.

I rollen arbetar du operativt som säljare med egen bearbetning och försäljning mot både nya och befintliga kunder. Du prospekterar och driver försäljning genom telefon, mail och digitala möten samt via mässor, kampanjer och kundbesök. Du rapporterar till vår försäljningschef/bolagschef. Då en av våra säljare går vidare till nya utmaningar inom Hogia söker vi nu dig! 

Att jobba på Hogia

Hogia Redovisning & Revision AB är en etablerad programleverantör på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR.  

I produktportföljen finns molnbaserade produkter, hybrider och core-produkter. Inom bolaget finns produktutveckling av de produkter som tar vid efter redovisningen, dvs för bokslut, deklaration, revision och analyser. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Vi satsar stort på molnbaserade tjänster för revisionsbranschen. 

För oss är det viktigt att du utmanas, trivs och mår bra på jobbet! Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, underbar havsnära arbetsmiljö och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan. Gillar du att samtala över en kopp kaffe har du över 550 kollegor på plats som gärna vill veta mer om dig. Om Hogia låter som platsen för dig är du varmt välkommen med din ansökan! 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-10
Kontakt Filippa Isaksson, 0764-921138

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan