Den 23 november är det dags för höstens höjdpunkt för dig som jobbar med ekonomin på ert företag. Kom och inspireras av Magnus Hedberg från Lyxfällan, bli uppdaterad i kommande lagkrav och ta chansen att höra hemligheten som kan effektivisera hela din ekonomiavdelning, hur liten eller stor den än är!


12:30 Lunch
Vi startar eventet med en härlig lunch tillsammans på vackra MS Teaterskeppet. Mätt och belåten kan du sen luta dig tillbaka i en av de sköna biografstolarna och låta dig inspireras.

13:15 Trendhouse ”Resan från manuellt arbete till effektivt och elektroniskt flöde”
Automatiseringstrenden innebär förenklad administration och en mer effektiv verksamhet. Hur kan ditt företag dra nytta av digitala trender? Häng med på Trendhouse resa från manuellt pappersarbete och hyllmeter av pärmar till ett effektivt och elektroniskt flöde med allt samlat på ett och samma ställe. Det behöver inte vara komplicerat att effektivisera ekonomiavdelningen. Börja smått och dröm stort!

14:00 Kerstin Wiss Holmdahl ”Obligatorisk e-faktura inom den offentliga sektorn”
Kerstin är förbundsjurist på SKL och leder bl.a. SKL:s arbete med att främja införandet av e-handel i kommuner och landsting sedan många år tillbaka. Missa inte hennes uppdatering i EU-direktivet och Ekonomistyrningsverkets utredning av lagkravet om obligatorisk e-faktura till hela den offentliga sektorn.

14:45 Fika

15:00 Magnus Hedberg, Lyxfällan
Missa inte Magnus medryckande och inspirerande presentation om ekonomi ur hans synvinkel!

16:30 Avslutning
 DATUM:
Den 23 november 2017 

TID:
Kl 12:30 - 17:00

PLATS:
MS Teaterskeppet, Skeppsbron, Stockholm

PRIS: 
495 kr inkl lunch

Antalet platser är begränsade, så anmäl dig redan idag!   


HAR DU FRÅGOR?
Kontakta Louise Gustafsson på telefon 0303-725 616 eller via e-post mailto:louise.gustafsson@hogia.se