Den 23 november är det dags för höstens höjdpunkt för dig som jobbar med ekonomin på ert företag!

Kom och inspireras av Magnus Hedberg från Lyxfällan, bli uppdaterad i kommande lagkrav runt e-fakturering och ta chansen att höra hemligheten som kan effektivisera hela din ekonomiavdelning, hur liten eller stor den än är.

Vi ser fram emot att träffa dig och dina kollegor!

Agenda:

12:30 Lunch
Vi startar eventet med en härlig lunch tillsammans på vackra MS Teaterskeppet. Mätt och belåten kan du sen luta dig tillbaka i en av de sköna biografstolarna och låta dig inspireras.

13:15 Trend House ”Resan från manuellt arbete till effektivt och elektroniskt flöde - skapa 2 extra arbetsdagar i veckan”
Automatiseringstrenden innebär förenklad administration och en mer effektiv verksamhet. Hur kan ditt företag dra nytta av digitaliseringen? Häng med på Trend House resa tillsammans med Hogias lösningar, från manuellt pappersarbete och hyllmeter av pärmar till ett effektivt och elektroniskt flöde med allt samlat på ett och samma ställe. 

Hör hur Trend House har friat upp hela 2 dagar som de nu istället lägger på att utveckla verksamheten. Det behöver inte vara komplicerat att effektivisera ekonomiavdelningen. Börja smått och dröm stort!

14:00 Kerstin Wiss Holmdahl ”Obligatorisk e-faktura inom den offentliga sektorn”
Är du verksam inom eller fakturerar ditt företag till den offentliga sektorn? Då ska du inte missa denna presentationen! Kerstin är förbundsjurist på SKL och leder bl.a. SKL:s arbete med att främja införandet av e-handel i kommuner och landsting sedan många år tillbaka. 

Kerstin ger dig de senaste uppdateringarna i EU-direktivet och Ekonomistyrningsverkets utredning av lagkravet om obligatorisk e-faktura till hela den offentliga sektorn.

14:45 Fika och möjlighet att träffa Hogias experter inom elektronisk fakturahantering 

15:00 Magnus Hedberg, Lyxfällan
Missa inte Magnus medryckande och inspirerande presentation om ekonomi ur hans synvinkel!

16:30 Avslutning

 DATUM:
Den 23 november 2017 

TID:
Kl 12:30 - 17:00

PLATS:
MS Teaterskeppet, Skeppsbron, Stockholm

PRIS: 
295 kr inkl lunch

Antalet platser är begränsade, så anmäl dig redan idag!   


HAR DU FRÅGOR?
Kontakta Louise Gustafsson på telefon 0303-725 616 eller via e-post louise.gustafsson@hogia.se