Affärslösningen för butik och kedja 
Hogia har utvecklat Sveriges modernaste butiksdatasystem Hogia Retail för både den mindre butiken och den stora kedjan. Hogia Retail sparar din tid och gör ditt företag lönsammare. Vi samarbetar med partners inom bland annat betalning, e-handel och inventering för att ge dig en komplett lösning med en leverantör, oavsett behov och butiksstorlek. 

Till din hjälp har vi satt ihop förslag på tre lösningar som gör att du kan arbeta smartare och expandera med trygghet. Hitta din lösning här eller kombinera ihop efter eget behov.

 

Omnikanal 
Hogia Retail har utvecklat omnikanallösningar med noga utvalda partners. Vi kan möta behoven från den mindre till den mer komplexa handlaren.
 
Ta kontakt med oss så får vi berätta mer om vårt samarbete med Starweb och E37. 
Du når oss på 0303-663 70 eller mailto:handel@hogia.se


   

Med E37 har Hogia ett långvarigt samarbete som säkerställer en stabil och modern lösning vilket genomsyrar såväl implementering som daglig drift.

Läs mer här »    

 

 

Ihop med Starweb erbjuder Hogia prisvärda, smarta omnikanallösningar i paketeringar som passar liten som stor.

Läs mer här »

 

Sharespine är en av Nordens största leverantörer av integrationsprodukter för att förbättra dina systemflöden. Med kopplingen till Hogia Retail kan du integrera din fysiska butik med en e-handel från en mängd av de stora e-handelsplattformarna som WooCommerce, Magento, Prestashop, Shopify, Askås, Jetshop, Nordisk e-handel, Wikinggruppen, mfl.

Läs mer här »