Praktisk information för dig som utställare

Här hittar du all viktig information inför ditt deltagande som utställare, från hålltider och deadlines till praktiska förberedelser och kontaktuppgifter.
Sidan är endast för anmälda utställare och uppdateras löpande fram till eventet.

På den här sidan hittar du information om:
Hålltider och deadlines
Utställarinfo
Program och visningsinfo
Middag, resa och parkering
Vanliga frågor
Hogia Integration Summit 2025, Hogia

Agenda 8 september

11:00

Uppstart och mingel för utställare

12:00

Lunch

13:00

Mässan öppnar för besökare och kunder

16:00

Mässan stänger

18:30

Middag på Stenungsbaden för partners (anmälda)

Agenda 9 september

08:30

Uppstart för utställare

09:00

Mässan öppnar

12:00

Lunch och mässan stänger

Praktisk information

Utställarplatsen
- Ståbord med utrymme för roll-up
- Wifi och el framdraget
- Besöksbricka som ska bäras under mässan
- Lunch i food trucksen

Program och visningar
Klicka på knappen nedan för att se de visningar som redan är inskickade och kontrollera att all information stämmer.

Middag
Hålls på Stenungsbaden den 8 september ca kl. 18.30 för partners och utställare som har anmält sig. Anmälan står i bokningsbekräftelsen. 

Meny
Västkustceviche
Ceviche på pilgrimsmusslor och räkor med smakrika chilimarinerade blåmusslor. Serveras med solmogna körsbärstomater, krämig chipotleaioli och Helenes krispiga fröknäcke. Toppas med havssalt, tångpulver och späda örter.

Grillad majskyckling
Grillat majskycklingbröst på en len tryfflad palsternackspuré. Till detta en smakrik sallad på friterad ostronskivling, endive och späda örter, samt syrlig picklad rödlök. Avslutas med en fyllig pinot noir-jus.

Chokladkaka
Chokladkaka med sammetslen Grand Marnier-pannacotta. Serveras med färska bär, knaprig chokladcrumble och aromatiska atsinaörter för en perfekt balans mellan sötma och syra.

Vanliga frågor