Vi hjälper dig att utvecklas

Hogia Institutet ordnar utbildningar i Hogias program, teoretiska utbildningar och events.

Här nedan hittar du aktuella utbildningar och event. Vill du se alla våra utbildningar går du in under Utbildningar & Event längst upp i menyraden.

Aktuella utbildningar och events

LÄS MER I EVENTKALENDERN

Våra experter

Christian Carlsson
Lärare/konsult lön

Christian är en mycket uppskattad lärare och lönekonsult på Hogia. Du träffar honom på våra utbildningar i Göteborg eller på distans, men också på våra Användarträffar.

Madelene Hiller-Wijk
Lärare/konsult lön

Madelene har tagit med sig 20 års erfarenhet inom lön och personal och blivit HR-konsult på Hogia för att hjälpa andra att bli trygga i sitt yrke och Hogias programvaror.

Petra Hedwall
Lärare/konsult lön

Petra är en av våra mest erfarna och omtyckta HR-konsulter och lärare på Hogia. Både programutbildningar och teoretiska utbildningar där du får förklaringar till hur allt hänger ihop.

Maria Strahl Johansson
Lärare Tvådagars

Maria är en erfaren HR-konsult, projektledare och lärare med en gedigen bakgrund på Hogia. Henne träffar du på vår Tvådagars användarträff i Göteborg och Stockholm.

Sara Janson
Lön & HR-expert

Sara har lång erfarenhet av lön och HR och är en uppskattad utbildare och föreläsare på Hogia. Hon utbildar även blivande lönespecialister på yrkeshögskolor.

Erik Douglasson
Lön & HR-expert

Erik har många års erfarenhet av konsultation och utbildning inom lön och HR och är en mycket uppskattad föreläsare på användarträffar och event som arrangeras av Hogia Institutet.

Marie Heiman
Lärare/konsult ekonomi

Marie har många års erfarenhet av Hogias Ekonomiprogram både som användare och som konsult/driftsättare på Hogia.

Marie-Louise Skog
Lärare/konsult ekonomi

Med mångårig erfarenhet av ekonomyrket och företagande har Marie-Louise god förmåga att lära ut det som är viktigt inom Bokföring, både för nybörjare och dig som vill lära dig mer.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt utbildning

Ibland kanske du behöver sätta dig in i nya arbetsuppgifter och nya programvaror, eller nya lagar och regler. Och det är där vi kommer in i bilden. Vi håller utbildningar för både nybörjare och vana lönespecialister. Vi hjälper dig i Hogias programvaror, men guidar dig även i de lagar och regler som styr ditt arbete.

Anna Adolfsson, Hogia

Anna Adolfsson
Utbildningsrådgivare

Maria Sjögelid, Hogia

Maria Sjögelid
Utbildningsrådgivare

Du kan kontakta oss via telefon på 0303-662 00 eller genom att skicka ett mail till utbildning@hogia.se om du har några frågor.