Transportsystem för smartare orderplanering

Ett tryggt transportsystem är avgörande för att leverera i alla lägen. När behoven snabbt förändras krävs också hög flexibilitet. Där är Hogias affärssystem för transport och logistik som bäst. Vi erbjuder lösningar för bolag av alla storlekar inom transport- och maskintjänster för entreprenad, bygg och anläggning.
Framtidssäkra din verksamhet

Därför behöver du ett intelligent transportsystem

Automatisera ditt logistikarbete

Ett effektivt transportsystem löser dina logistikutmaningar genom att automatisera arbetsflöden – från orderplanering till prisberäkning och administrativa processer som ekonomi och lön. Det frigör tid och resurser, förenklar vardagen och ger dig fullständig kontroll över verksamheten.

Följ branschkrav och affärsstandard

För dig som arbetar inom bygg- och anläggningssbranschen är det viktigt att ditt transportsystem har ett integrerat stöd för BEAst som är branschens elektroniska standard. Genom transportsystemet får du hjälp att automatisera din miljörapportering enligt BEAst följesedel 4.

Hogia erbjuder branschkunnig support

Personlig och branschkunnig support

Det finns stunder då du kan behöva hjälp med ditt logistik- och transportsystem. Då är det extra tryggt att ha tillgång till personlig kundsupport som inte bara är experter på din specifika logistiklösning, utan även förstår din bransch och verksamhet.

Produkter

Lösningar för anläggning och logistikplanering

Vi på Hogia är en heltäckande leverantör av logistiksystem för transportbranschen. Utforska våra beprövade transportsystem, Moveit för bygg- och anläggningsbranschen samt MobiLast för effektiv gods- och containerplanering.
Affärssystem för transport, anläggning och logistikplanering

Affärssystem för transportbranschen

För att kunna erbjuda ett transportsystem i världsklass är kopplingar mellan dina olika system en viktig förutsättning. Med Hogias kompletta erbjudande av kraftfulla affärssystem för ekonomi, lön och utläggshantering kan du bygga unik lösning som är anpassad för din verksamhet.
Affärssystem för transportbranschen
Film
Hogia Moveit miljörapportering
Med Moveit följer du branschkraven för rapportering av klimatdata.

BEAst

BEAst står för ”Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard” och är en branschstandard som syftar till att främja effektiv informationsöverföring. BEAst förändrar inte innehållet i den rapporterade informationen, utan snarare hur den presenteras. Syftet med att standardisera elektronisk information är att genom automatisering förbättra effektiviteten och i förlängningen sänka kostnader.

BEAst utgörs av företag och organisationer från olika sektorer inom byggbranschen. Vi på Hogia bidrar till utvecklingen där vi är med och tar fram gemensamma standarder, dels för att förenkla den administrativa kommunikationen och för att underlätta miljörapportering av utsläpp kopplat till miljöpåverkan enligt BEAst följesedel 4.

Välkommen till Hogia – din fullservicepartner för framtidens logistik- och transportsystem.

Hogia bidrar till utvecklingen av BEAst-standarder som förenklar administration och miljörapportering inom byggbranschen.
Kontakta oss på 0303-667 70

Kontakt