Utvecklare till vårt Customer Success Team

Hogia Infrastructure Products AB

Vill du utveckla framtidens molnprogram i ett användarcentrerat team?


Drömmer du om att jobba tätt ihop med andra? Att inte bara sitta själv och koda upp en specifikation som du fått från en chef utan faktisk insikt i verkligheten? Att få se att det du bygger faktiskt gör skillnad? Välkommen till Customer Success-teamet på Hogia Infrastructure Products!

Som utvecklare i Customer Success jobbar du tätt ihop med produktägare, UX Designer och andra utvecklare. Du är med och träffar verkliga kunder för att förstå vad de egentligen behöver, du tycker till om vad vi ska bygga härnäst och jobbar i en kodateljé istället för en kodfabrik. Tillsammans med teamet specar du ner vad som ska byggas, och en stor del av tiden ägnas åt mob-programmering tillsammans. Du har mycket frihet under ansvar, och varje fredag eftermiddag är det innovationstid där du har möjlighet att testa nya tekniker eller bygga ett eget intressant projekt. Delar av arbetet går också att spendera hemifrån. Alla utvecklare jobbar både frontend och backend, och vi hjälper ständigt varandra att utvecklas och bli bättre. Trivsel är otroligt viktigt för oss, och Hogia har allt från gemensam lunchträning till härliga AW:s tillsammans.

Hogia har sedan 1980 tagit fram program som hjälper företag att utvecklas och fokusera på sin kärnverksamhet. Customer Success är själva navet i Hogias molnplattform. Vi jobbar med den gemensamma kundportalen MyHogia som är det första användarna möter i Hogias värld. Vill du vara med och göra den upplevelsen ännu bättre? Tveka inte att söka eller höra av dig till vår utvecklingsansvarige Patrik Wimnell om du undrar något! Hoppas vi hörs!

Vi tillämpar löpande urval. Välkommen in med din ansökan redan idag.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-02-23
Sista ansökningsdag 2023-03-26
Kontakt Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan