Vi söker en säljare till marknadens modernaste fastighetssystem

Hogia Fastighetssystem AB

Är du en utåtriktad och målmedveten person som trivs med att etablera relationer både digitalt och på plats, då är du den vi söker! Som vår nya säljare på Hogia Fastighetssystem AB blir du del av ett härligt, drivet och dynamiskt bolag som satsar stort inför framtiden. Nu har du möjlighet att få en viktig roll i vår fortsatta expansion. 

Din nya roll

Som säljare kommer du att representera vårt bolag och bearbeta nya kunder inom fastighetsbranschen och kommer vara en viktig spelare för att vi skall lyckas med vår tillväxtstrategi. Du bedriver ditt arbete genom en förmåga att se och förstå kundernas behov för att i ett nästa steg kunna följa upp på dem med affärsmässiga lösningar.

Våra kunder finns i hela landet och mycket kontakt sker både på distans och genom fysiska möten. Att fylla din kalender med möten är en självklarhet och körkort en nödvändighet. Vi erbjuder en väl utformad introduktion och tillsammans med dina kunniga kollegor hjälps vi åt för att du snabbt skall komma igång och få de bästa förutsättningarna för att lyckas med din försäljning.

Är du vår nya kollega?

Du har några års erfarenhet av försäljning, gärna från Hogia, och det är en klar fördel om du har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du bedriver ditt arbete mycket strukturerat och målmedvetet med ett starkt driv och stort engagemang för att lyfta din försäljning mot höga höjder. Du har ett tydligt kundfokus, är förändringsbenägen, energisk och självgående med god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Viktigt i den här rollen är en genuin vilja att hjälpa våra kunder att utveckla deras verksamheter. Är du dessutom social och bra på att samarbeta så kommer du att trivas utmärkt hos oss på Hogia Fastighetssystem. 

För rätt person finns det många spännande möjligheter att vidareutvecklas inom vårt bolag. 


Låter detta som ett nästa steg i din säljkarriär? Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan!

 

Hogia Fastighetssystem AB

Hogia Fastighetssystem AB ingår i Hogiagruppen och utvecklar, säljer och underhåller systemstöd för fastighetsbranschen. Vi tillhandahåller lösningar som kan göra vardagen enklare, mer effektiv och lönsam för både fastighetsägare och hyresgäster. Vi satsar stort på våra molnbaserade produkter och har som målsättning att bli den ledande helhetsleverantören på den svenska marknaden.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-11
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan