Drivet produktteam söker utvecklare

Hogia Infrastructure Products ABÄr du genuint intresserad av utveckling och vill vara med i framtagningen av vår plattform Hogia Star?


Är du en senior utvecklare med koll på det senaste inom teknikvärlden? Gillar du att ha kul på jobbet samtidigt som du bygger riktigt grymma produkter? Då är du den perfekta matchen för vårt team på Hogia Infrastructure Products!

Hos oss får du chansen att hänga med andra duktiga utvecklare, produktägare och UX-designers för att skapa vår plattform Hogia Star. Vi tror på att ha kul på jobbet, därför har vi innovationstid varje fredag - ett perfekt tillfälle att testa nya tekniker eller bygga egna projekt (det finns inga dåliga idéer, bara roliga!). I teamet mob-utvecklar vi till vardags, vilket skapar ett engagemang och socialt gott arbetsklimat! Vi arbetar med moderna teknologier i Microsoft Azure, vilket ger oss en hel palett av resurser att använda, allt från Azure Functions till Service Bus med lagring i såväl relations- som dokumentdatabaser! Vår plattform är baserat på en ”micro service”-arkitektur (Microsoft .Net) där vi hela tiden ser till att utvärdera valda mönster och ligger i framkant både vad gäller säkerhet och stabilitet/robusthet.

Hogia värdesätter en hälsosam arbetsmiljö och erbjuder flera träningsaktiviteter (förutom att lyfta kod, såklart!) Balansen mellan jobb och fritid är viktigt för oss, vi vill ju att du ska ha tid att umgås med vänner, familj och din gaming-klan också!

Så vad säger du? Har du några års erfarenhet av systemutveckling och vill vara med och skapa något riktigt coolt och ha kul på vägen? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag och häng med oss på Hogia!

Några av våra kollegor träffar du här

Vi tillämpar löpande urval. Välkommen in med din ansökan redan idag eller kontakta Patrik Wimnell, utvecklingsansvarig, 0303-66654.

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-10-29
Kontakt Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan