Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som Sales Executive

Hogia Professional Systems AB

Har du erfarenhet av försäljning och brinner för att skapa goda kundrelationer? Nu söker vi dig som vill utvecklas i rollen som Sales Executive tillsammans med oss på Hogia Professional Systems! 

Vad kan vi erbjuda dig? 

Vill du hjälpa våra kunder att hitta värdet i varför de ska använda våra system? Vill du ta ansvar och växa i din roll som säljare? Vi vill erbjuda dig möjligheten att göra allt detta genom att erbjuda en tjänst innehållandes mycket ansvar samt kompetensutveckling i form av säljutbildningar. 

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av försäljning, och det är en fördel om du har erfarenhet från systemförsäljning. Du har ett tydligt kundfokus, hittar kundens behov, har en god energi gentemot kund och besitter en kommunikativ förmåga samt uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Viktigt i den här rollen är ditt engagemang i att skapa goda relationer till våra kunder samtidigt som du är strukturerad och driver din försäljningsprocess från start till mål. 

Om tjänsten 

I rollen som Sales Executive kommer du ta ansvar för att nå uppsatta försäljningsmål, sätta strategier och taktiker samt arbetar strukturerat i vårt CRM-system. Vi ser gärna att du på sikt vill utvecklas och ta ett större ansvar i Hogiagruppen. Några exempel på uppgifter som kan ingå i rollen är: 

  • Bevaka omvärld och marknaden för "ditt område"
  • Bearbeta nya kunder
  • Delta i interna processer kring produktens utveckling
  • Driva försäljning genom telefon, mail, digitala möten samt mässor och kundbesök
  • Skapa och bibehålla nära samarbeten med befintliga systempartners

Du rapporterar till vår försäljningschef/bolagschef. Då en av våra säljare går vidare till nya utmaningar inom Hogia söker vi nu dig! 

Hogia Professional Systems AB

Hogia Professional Systems AB vänder sig till Sveriges alla medelstora till större företag. Vår ambition är att kunna erbjuda ett brett sortiment av administrativa programvaror som förenklar ditt dagliga arbete. Vi som arbetar på Hogia Professional Systems är ett glatt gäng. Vår supportavdelning är mycket erfaren, de hjälper våra kunder med programfrågor. Vår utvecklingsavdelning arbetar kontinuerligt med att göra våra program bättre, stor hänsyn tas till synpunkter och önskemål från våra kunder! Läs mer genom att klicka här.

För oss är det viktigt att du utmanas, trivs och mår bra på jobbet! Vi satsar på hälsa och erbjuder träningsaktiviteter, föreningar inom konst, körsång m.fl. samt en underbar havsnära arbetsmiljö och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan. Låter detta som din nästa roll?

Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt.  

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön + provision
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-09-04
Sista ansökningsdag 2023-10-02
Kontakt Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan