Koordinator med ansvar för driftsättning och projekt

Hogia Industrial Systems AB

Är du serviceinriktad, tycker om att leda projekt och kontakten med kund? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Nu söker vi dig som ska ta över rollen som driftsättningsansvarig för vår kollega som ska gå på föräldraledighet. Ett vikariat med utvecklingsmöjligheter! 

Vi erbjuder dig en varierande och utmanande roll där du får agera spindeln i nätet mellan sälj/support och vägleda kunden till bästa resultat av våra lösningar. I rollen som driftsättningsansvarig ansvarar du för att kunderna kommer igång med sina nya produkter så tryggt som möjligt och inom den planerade tiden, enligt vår process från Sälj till Nöjd kund. Det förekommer mycket kunddialog och du behöver vara vara bekväm i förhandlingssituationer och lyhörd för köpsignaler som kan generera ytterligare tjänster eller konsultationer. Du samverkar med Hogia-gruppens konsulter och koordinerar såväl utbildningstillfällen som tekniska resurser för eventuell konvertering och installation och säkerställer att leverans, uppstart och utbildning sker enligt överenskommelse.

Du kommer också jobba tillsammans med andra driftsättningsansvariga i övriga bolag inom Hogia-gruppen för att ständigt förbättra driftsättningsprocessen.

Vem är du? 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en bakgrund antingen inom försäljning, support eller projektledning. Erfarenhet inom lönadministration eller ekonomi är meriterade men inget krav, kundfokus och relationsbyggande kommer vara en central del i denna roll.

Då vissa av de projekt som du kommer driva är komplexa kundärenden är det viktigt att du har erfarenhet av att driva ärenden och vill komma i mål. 

I ditt arbete ingår stöttning och att hjälpa våra kunder i hela driftsättningsprocessen från uppstart till slut, det är därför viktigt att du är kvalitetssäker och ser till att arbetet blir noggrant utfört.

  • Du behöver vara social och tycka om kontakter med både kunder, kollegor, partners osv.
  • Ha ett tekniskt intresse/förståelse
  • Välorganiserad.
  • Van vid kundkontakt
  • Trygg kommunikatör
  • Säkerställa att kunden kommer i gång och får all info och hjälp som krävs. 


Hogia Industrial Systems AB
ingår i Hogia-gruppen och erbjuder ekonomi-, löne- och personalhantering för medelstora till stora företag inom branschen tillverkande industri och transport. Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder en unik branschkunskap och välanpassade produkter. Med våra tjänster och programvaror hjälper vi till att bygga en infrastruktur som bidrar till att skapa flöden av kunskap och information i företag och organisationer.

För oss på Hogia är det viktigt att du utmanas, trivs och mår bra på jobbet! Vi satsar på hälsa och erbjuder träningsaktiviteter, föreningar inom konst, körsång m.fl. samt en underbar havsnära arbetsmiljö och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan. 

Låter detta som en tjänst för dig? Vi arbetar med löpande urval. Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-10-13
Kontakt Jonna Alexandersson, 0303-725635

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan