Så loggar du in på MyPayslip

Är ditt företag användare av MyPayslip-appen? Här hittar du en logga-in-guide för medarbetare. Du hittar även svar på vanligt förekommande frågor om MyPayslip längre ner på sidan.

Appen MyPayslip ger dig möjlighet att läsa dina lönespecifikationer direkt i din mobiltelefon, stöd finns för Iphone, Android och Windows10.

Så här kommer du igång: 

Du kan aktivera din inloggning till MyPayslip på två sätt. Antingen bjuder din administratör in dig så att du med Lösenord eller Mobilt BankID kan logga in, eller så loggar du in med Mobilt BankID och själv aktiverar din inloggning till MyPayslip. 
MyPpayslip login

Inloggning som ny användare till MyPayslip, inbjudan via administratör 

När din administratör valt att bjuda in dig till MyPayslip så skickas ett e-postmeddelande till dig. E-postmeddelandet innehåller instruktioner för hur du gör för att komma igång med MyPayslip. Genom att följa instruktionerna skapar du ditt eget personliga HogiaID (E-postadress och Lösenord) som du sedan använder för att logga in i MyPayslip-appen. Om du redan har ett HogiaID, får du ett e-postmeddelande om att du är inbjuden och instruktioner för hur man laddar ner appen MyPayslip. 

Inloggning som ny användare till MyPayslip när jag bjuder in mig själv 

Om ditt företag har en giltig licens för MyPayslip och dina uppgifter har förts över från lönesystemet till MyPayslip, kan du logga in i appen och logga in med Mobilt BankID utan att få en inbjudan av din administratör. I appen klickar du då på fliken Mobilt BankID och följer instruktionerna.  

I MyPayslip visas dina lönespecifikationer med händelser och saldo. När en ny lönespecifikation publiceras visas en notifiering i din telefon. Du får notis om ny publicerad lönespecifikation om du är inloggad i appen och har inställt i telefonen att se notiser.

Om du vill skriva ut din lönespecifikation kan du spara ner den som PDF i MyPayslip-appen. Knappen Hämta hittar du längst ner på varje lönespecifikation. När du klickar på knappen skapas en PDF-fil, som du kan spara ner eller skicka till enhet för utskrift. Behöver du ytterligare hjälp med att komma igång, kontakta administratören hos din arbetsgivare.

FAQ

Relaterat

MyPayslip
Lönebesked via app
KUNSKAP & INSPIRATION
Är det ok att skicka ut lönespecar via e-post?

Får man skicka ut lönspecar via e-post? Vi berättar mer vad du ska tänka på.

Läs mer