Branschanpassat affärssystem för camping

Att driva en campingplats handlar om så mycket mer än administration.

Vi vet.

Varför krångla till saker när man kan göra det lätt för sig? Vi hjälper dig att få dina administrativa arbetsuppgifter med ekonomi, lön och HR att inte sluka vare sig din tid, energi, ditt humör eller onödiga konsultkostnader.

Enkelt

Allt är samlat på ett ställe. Vi hjälper dig att skräddarsy en lösning efter dina behov inom ekonomi, lön och HR. Visitas kontoplan och kollektivavtal finns redan på plats.

Smidigt

Med sömlösa flöden mellan våra system – och dina egna, exempelvis bokning – hamnar alla siffror på rätt plats och blir enkla att följa upp.

Flexibel symbol

Branschnära

Hogia är stolt, associerad partner med SCR och i samarbete med Visita erbjuder vi dig som är medlem flera olika rabatter och erbjudanden.

Personligt

När du behöver hjälp och hör av dig till oss står vi redo att stötta dig. Vi förstår besöksnäringens egenheter och campingägarens utmaningar. Vi finns bara ett samtal bort!

Ladda ner inspelningen av vårt senaste webbinarium

Fyll i din mailadress så får du en länk till vårt senaste webbinarium direkt i din mail.

Vilka delar av vårt system behöver du?

Hogias kompletta helhetssystem omfattar alla tänkbara funktioner du skulle kunna ha användning för, men för de allra flesta räcker det att plocka ihop bara de delar som just du har behov av. Anpassat och skräddarsytt för din verksamhet!

 • Bokföring
 • Kvittohantering
 • Momsdeklarationer
 • Attestfunktioner
 • Bankkoppling
 • Fakturering
 • Reskontra
 • Semesterhantering
 • Frånvarohantering
 • Digitala arbetsgivarintyg
 • Digitala lönebesked via app eller Kivra

Några av våra partners

Med partnerintegrationer skapar vi funktionella helhetslösningar. Vi är specialister på olika områden som tillsammans kan erbjuda det bästa stödet för dig!

Comers bokningssystem är en komplett webbaserad lösning för företag inom rese- och turismbranschen. Bokningsplattformen är integrerad med onlinebokning för konsumenter, agenter och återförsäljare. Med Comers bokningsverktyg kan företag hantera allt från enkla bokningar till dynamiska paket kombinerade med externa system.

Med DLBOOKIT får du ett lättanvänt och driftsäkert bokningssystem som är anpassat för besöksnäringen. Via väl utvecklade funktioner för onlinebokning i DLBOOKIT kan du luta dig tillbaka och låta systemet göra försäljningsjobbet. I samband med gästens vistelse finns mängder av funktioner för ökad service och effektiv hantering.

Alla vi som arbetar på Hogia Hotel & Restaurant Systems AB, där även camping ingår, har tillsammans 115 års erfarenhet från besöksnäringen. Våra system är superenkla men trots det fastnar man ibland. När du har frågor finns vi här för dig – bara ett samtal bort. Vi förstår din bransch och hjälper dig gärna framåt.

Ann-Sofie Lindberg, säljare Hogia

Ann-Sofie Lindberg
Sales Executive
0303-72 56 23
ann-sofie.lindberg@hogia.se

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort för att boka en tid för en produktdemo.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort för att boka en tid för en produktdemo.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Vill du komma i kontakt med oss?
KUNDSERVICE

Telefon 0303 - 66350
camping@hogia.se

 
SUPPORT

Telefon 0303 - 662 90

Support Ekonomi:
ekonomisupport.hotel@hogia.se

Support HR/lön:
hrsupport.hotel@hogia.se