Best Practice = Kvalité

I år kommer vi att ha temat Kvalité, det digitala finns naturligtvis med som en självklarhet och vi fortsätter våra Best Practice dagar helt digitalt. Upplägget ger dig alla möjligheter att välja precis det du är intresserad av. Antalet platser är begränsade.

Lärare

Under utbildningspassen kommer du att få kvalificerad utbildning i våra programvaror av våra uppskattade lärare, de personer hos oss som är absolut bäst insatta i hur programmen är uppbyggda och fungerar.

Ingemar Börjesson

Ingemar har sina rötter i revisionsbranschen men har under de senaste 20 åren utvecklat Hogias produkter mot byråbranschen. Ingemar är även en av våra populära konsulter som hjälper byråer effektivisera deras arbetssätt.

Hanna Persson

Hanna jobbar både med produktutveckling och utbildningar inom revision och analys med fokus på att arbeta effektiv och digitalt. Hon har lång erfarenhet från revision efter många år på både stor och liten byrå.

John Sjöberg

John har bakgrund inom revisionsbranschen och på Hogia jobbar han med både produktutveckling och utbildningar inom revision, bokslut och analys.

Elisabeth Salfjord, Hogia

Elisabeth Salfjord

Elisabeth har lång erfarenhet både inom Hogia och inom skatteområdet. Hon arbetar både med produktutveckling och utbildning vilket är en bra kombination när ny regler tagits in i programmet som sedan ska beskrivas för våra användare.

Henrik Dahlin på Hogia

Henrik Dahlin

Även Henrik är en av våra främsta redovisningsexperter med lång erfarenhet från byråbranschen och från produktutveckling. Henrik är speciellt involverad i koncernredovisningsfrågor och har även arbetat med utbildning under många år.

Susanne Samuelsson, Hogia

Susanne Samuelsson

Susanne är en av våra främsta redovisningsexperter och har även lång erfarenhet inom produktutveckling. Även Susanne kombinerar arbetsuppgifterna utbildning/produktutveckling och har verkligen svaren på hur regelverken kring redovisning hanteras i programmen.

Anmäl dig nu

JAG ANMÄLER MIG TILL ALLA PASS FÖR:

JAG ANMÄLER MIG TILL FÖLJANDE ENSKILDA PASS:

JAG ANMÄLER MIG TILL ALLA PASS FÖR:

JAG ANMÄLER MIG TILL FÖLJANDE ENSKILDA PASS: