Best Practice, revision

I år är temat Riskbedömning och du kan välja mellan två dagar på Steningevik i oktober eller vårt digitala alternativ i november.

Vi vill ge, dig som arbetar med revision, förhandsinformation och möjlighet att redan nu boka årets kvalificerade utbildning för dig som van användare. Våra populära Best Practice-dagar, för dig om revisor, har hittills blivit fullbokade ganska snabbt.

Lärare

Under utbildningspassen kommer du att få kvalificerad utbildning i våra programvaror av våra uppskattade lärare, de personer hos oss som är absolut bäst insatta i hur programmen är uppbyggda och fungerar.

Ingemar Börjesson

Ingemar har sina rötter i revisionsbranschen men har under de senaste 20 åren utvecklat Hogias produkter mot byråbranschen. Ingemar är även en av våra populära konsulter som hjälper byråer effektivisera deras arbetssätt.

Hanna Persson

Hanna jobbar både med produktutveckling och utbildningar inom revision och analys med fokus på att arbeta effektiv och digitalt. Hon har lång erfarenhet från revision efter många år på både stor och liten byrå.

John Sjöberg

John har bakgrund inom revisionsbranschen och på Hogia jobbar han med både produktutveckling och utbildningar inom revision, bokslut och analys.

Anmäl dig nu

JAG ANMÄLER MIG TILL:

JAG ÖNSKAR ÄVEN ÖVERNATTNING:

JAG ANMÄLER MIG TILL:

JAG ÖNSKAR ÄVEN ÖVERNATTNING: