Välkommen till ett inspirationswebbinarium med Hogia Byggsystem

Digitalt 7 december

Öppna dörren till smidigare byggprocesser

Vi är glada att bjuda in dig till en exklusiv halvdag med fokus på våra integrationer och partnerskap. Oavsett om du redan använder Hogia Byggekonomi och har ett försystem, eller om du är intresserad av att implementera ett, är detta tillfälle skapat för att inspirera och öppna dörrarna till en värld av effektiva arbetsflöden och smidiga processer.

Det är kostnadsfritt och helt digitalt, så du kan delta på det som intresserar dig mest.

Varmt välkommen att utforska framtidens byggprojekt tillsammans med oss!

 

Passa på att träffa våra partners

Gemensamt skapar vi effektiva och smidiga arbetsflöden.

Bolagets affärsidé är att utveckla och sälja produkter och lösningar som syftar till att förenkla och effektivisera vardagliga verksamhetsprocesser åt företag och organisationer inom projekt- och tidsredovisning, projektplanering, resursplanering, närvarorapportering, bemanning och rekrytering.

LÄS MER

Fieldly är det digitala projektverktyget speciellt utvecklat för byggbranschen. Med Fieldly kan du säga hejdå till papper och penna, onödig administration och förlorad arbetstid, och ta ditt företag till nästa nivå.

LÄS MER

Grunden i Teamhub ligger i den lättanvända och smidiga tidrapporteringen. Man kan enkelt rapportera in både närvaro i form av ordinarie arbetstid och övertid samt hantera avvikelser som frånvaro. Tiden som rapporteras kan sen användas för att skapa underlag till lön, fakturor och projektuppföljning.

LÄS MER

 

Next Project är marknadens mest kompletta och kompetenta projekthanteringsverktyg. Genom att använda sig utav Next Project får du ett heltäckande molnbaserat verktyg för att hantera dina projekt i byggbranschen, oavsett om du jobbar inom byggentreprenad, byggservice, mark och anläggning eller installation och service. Next är ett flexibelt standardsystem som erbjuder ett komplett stöd för alla inom byggbranschen oavsett bransch.

LÄS MER

Anmäl dig nu

Välkommen till ett inspirationswebbinarium exklusivt för dig inom byggbranschen. Eventet är kostnadsfritt.

Vill du veta mer om eventet är du välkommen att kontakta Emma Johansson.
TELEFON

0303-72 56 06