Välkommen på en inspirerande nätverkslunch

Vikten av vision, beslutsamhet och AI som kollega

Välkommen till en nätverkslunch med branschkollegor och spännande föreläsningar för dig som arbetar inom bygg- och fastighet. Vi följer upp vårens succé – på samma plats och med nya inspirerande föreläsare! Lär dig om kraften i vision och beslutsamhet samt om hur AI-tekniken gör ditt jobb roligare. Vi ses på Jacy´z den 20 september. Läs mer och anmäl dig nedan.


Vi inleder kl 10.00 med fika och mingel med branschkollegor. Kl 10.45 hälsar Mikael Svensson från Hogia alla välkomna och därefter får vi lyssna på Therese Johansson från Hogia som delar med sig av hur AI-tekniken effektiviserar och faktiskt tar över dina repetitiva arbetsuppgifter till fördel för mer utvecklande och roligare jobb samt visionären och entreprenören Per Svensson, grundare av Croissette Real Estate. Med under eventet finns också några av våra partners. Träffen avslutas med gemensam lunch kl 12.00. Välkommen!

 

Anmäl dig nu

Välkommen till ett lunchseminarium exklusivt för dig inom bygg- och fastighetsbranschen. Seminariet är kostnadsfritt. Vid frånvaro utan avanmälan debiteras 495 kr.

Vill du veta mer om eventet är du välkommen att kontakta Oscar Västerstig.
Telefon

 0303-688 78