Utbildningar för redovisnings- & revisionsbyråer

Vill du jobba mer effektivt och smart i Hogias program för byrå? Anmäl dig redan i dag till någon av våra webbutbildningar.

Effektiv inlärning via webbutbildningar eller personliga möten på önskad plats

Hogia Redovisning & Revision erbjuder personliga utbildningar via webb i flertalet av våra programvaror. Du slipper restid och kan på kort tid bli mer effektiv i ditt arbete. Du kan även komma och träffa oss under våra utbildningsdagar i närheten av Stockholm eller skräddarsy din egen som hålls på valfri plats.

Våra konsulter

Ingemar Börjesson

Ingemar har sina rötter i revisionsbranschen men har under de senaste 20 åren utvecklat Hogias produkter mot byråbranschen. Ingemar är även en av våra populära konsulter som hjälper byråer effektivisera deras arbetssätt.

Ingrid Bäckström

Ingrids engagemang är att skapa ett effektivt och motiverande arbete i Hogias programvaror för byråbranschen. Hon har erfarenhet från revisionsbyrå med både bokslutsarbete och revisioner. Ingrid utvecklar och utbildar i av Hogia Audit med Bokslut och Transaktionsanalys.

John Sjöberg

John har bakgrund inom revisionsbranschen och på Hogia jobbar han med både produktutveckling och utbildningar inom revision, bokslut och analys.

Anmäl dig här till våra utbildningar
Anmäl er till övriga kurser genom att skicka ett mejl till konsult.byra@hogia.se