Molnvisionen: För dig som vill arbeta digitalt och mer molnbaserat

Webbinarium 21 mars kl 9:00

På kort tid har ekonomens arbetssätt ändrats från manuell hantering till flöden som blir alltmer digitala. Utvecklingen accelererar i snabb takt, men hur kommer det att se ut i framtiden? Vi har bjudit in vår produktexpert Mathias Pettersson som kommer att bjuda på en framtidsspaning.

Hur kommer ekonomens arbetssätt förändras – vilka delar är viktiga att fokusera på?  

Vi inleder med en framtidsspaning från vår expert Mathias, som också är produktägare för OpenBusiness Ekonomi. Hör honom berätta om hur ekonomens arbetssätt kommer att förändras till det bättre med hjälp av digitaliseringen. Mathias ger konkreta exempel på hur din digitala resa kan se ut och ger en unik inblick i Hogias arbete med att driva utvecklingen framåt.

Uppgradera din effektivitet med hjälp av smarta molntjänster

Vårt molnbaserade ekonomisystem OpenBusiness har nu vuxit fram och passar perfekt för dig som arbetar inom byggbranschen. Under webbinariet kommer vi visa de senaste nyheterna kring leverantörsfakturahantering med AI-stöd och projektuppföljning.

Vår partner Verksamhetskoll – som erbjuder en komplett molnbaserad standardlösning för ekonomisk uppföljning – är också med oss och visar den nya kopplingen mellan våra program. Arbeta enklare med uppföljning i era projekt och gör noggrannare analyser och prognoser.

Agenda

  • Inledning och framtidsspaning
  • Visning av Hogia OpenBusiness Ekonomi
  • Visning av Verksamhetskoll
  • Frågor och svar

Passa på att träffa vår partner Verksamhetskoll

Gemensamt skapar vi effektiva och smidiga arbetsflöden.

Anmäl dig här!

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium för dig inom byggbranschen. Fyll i formuläret så skickar vi bokningsbekräftelsen direkt till din e-post.

Har du frågor om webbinariet är du välkommen att kontakta oss på telefon 0303–663 22