Affärssystem i molnet
som uppgraderar din
produktivitet

Med Hogias affärssystem för små och medelstora företag kan du enkelt skapa smidigare arbetsflöden som är skräddarsydda helt efter dina specifika behov.
Brett utbud av funktioner.
Handplocka de funktioner du behöver.
Personlig support.

Funktioner

Anpassa ditt affärssystem

I Hogias affärssystem samverkar smarta applikationer som skapar enkla processer och minskar manuellt arbete. Anpassa systemet efter dina behov genom att enkelt lägga till eller ta bort funktioner och tjänster. Allt sköts smidigt via molnet, utan behov av installationer. Här är ett urval av tillgängliga funktioner som du kan läsa mer om längre ner på sidan:

Ekonomi
Bokföring och moms
Attest
Elektronisk fakturering
Bankintegration
Leverantörsfaktura
Flerbolagshantering
Lön
Lönerevision
Digitala lönespecar
Medarbetarregister
Utläggshantering
Swish-integration
Reseräkningar
Elektronisk signering
Visuell presentation

Fokus på affärssystemet

Det bästa sättet att bekanta dig med vårt affärssystem är genom att se det med egna ögon. Upptäck den smidiga navigeringen mellan verktygen, ta en titt på gränssnittet och utforska hur de olika funktionerna kan optimera din verksamhet.

För en ännu djupare förståelse av hur våra funktioner boka en personlig demo.
Specifikationer

En hel värld av affärslösningar

Lön- och HR-funktioner
Hantering av resor och utlägg
Ekonomifunktioner
E-signering att lita på
Lön- och HR-funktioner

Hantera lön- och personalfrågor i ett och samma affärssystem. Vi hjälper dig sätta ihop ett paket som passar dina önskemål, oavsett om du arbetar med flera bolag eller i den lite mindre verksamheten.
Lön
Skapa en skräddarsydd löneprocess med våra automatiserade och sömlösa funktioner. Systemet gör det enkelt att beräkna skatt, arbetsgivaravgifter, semester, samt ta fram lönespecifikationer och arbetsgivardeklarationer. Valmöjligheterna med tilläggsmoduler och funktioner gör att systemet passar både småföretagare och större bolag.
Lönerevision
Förenkla den årliga löneöversynen. Istället för komplicerade Excel-listor erbjuder systemet funktioner för att bjuda in chefer att delta i revisionsprocessen och underlätta för godkännande.
Digitala lönespecar
Skicka lönebesked online – ett GDPR-säkrat, enkelt och prisvärt sätt att hantera digitala lönespecar. Medarbetare kan enkelt få tillgång till sina lönespecifikationer via mobil eller dator. Med färdiga integrationer för både Kivra och Benify.
Medarbetarregister
Hantera medarbetaruppgifter säkert och smidigt för hela organisationen. Funktionen minskar tiden för administrativa uppgifter och främjar högre kvalitet på arbetet.
Tid- och avvikelserapportering
Ett praktiskt verktyg för tid- och avvikelserapportering för en smidig översikt och attestering av alla tidrapporter. Få översiktliga rapporter för arbetstid, frånvaro, övertid och tillägg oavsett anställningsform.
Hantering av löner
Hantering av resor och utlägg

När det kommer till modern hantering av utlägg och reseräkning kan du låta AI göra grovjobbet. Såväl registrering som attestering sker direkt i mobilen för ännu enklare hantering – för alla.
Utläggshantering
Skanna dina kvitton med kameran i mobilen och låt vår app analysera och registrera utläggen åt dig. Som administratör kan du även attestera utläggen direkt i mobilen.
Reseräkningar
Kraftfull funktion som registrerar hela resan inklusive inrikes- och utrikestraktamenten, milersättning, körjournal och företagskort. Systemet erbjuder automatiserad bokföring med bara några få klick.
Swish-integration
Varför vänta till den 25:e? Med Swish-utbetalning kan anställda få ersättning för sina utlägg direkt. utan att vänta till nästa löneutbetalning. Du kan enkelt välja vilka utlägg som ska betalas ut och när det passar.
Utlägg
Ekonomifunktioner

Hogias flexibla affärsystem erbjuder många smarta funktioner som underlättar ekonomiarbetet – från bokföringsprocesser till fakturering. Det ger dig tid över till annat, samtidigt som du har full koll på företagets ekonomi.
Ekonomi
Vårt webbaserade ekonomisystem är utvecklat för ett digitalt arbetssätt och anpassat för dig som söker effektivitet i vardagen. Med hjälp av smart AI-automatisering gör att den digitala bokföringen och hanteringen av leverantörsfakturor både mer intuitiv och tidsbesparande.
Bokföring och moms
Digitalisera och automatisera din bokföring för en mer effektiv hantering. Systemet hanterar även valuta, periodisering, budget och moms. Med funktionen för digitala underlag kan du mejla bokföringsunderlag direkt till systemet kan du snabbt och enkelt attestera kvitton, fakturor och andra dokument.
Analys och rapporter
Få detaljerad uppföljning av projekt och generera färdiga standardrapporter med smart funktionalitet. Systemet eliminerar effektivt onödiga moment för att ge dig snabb och enkel åtkomst till kraftfulla rapporter som hjälper dig att behålla kontrollen över verksamheten.
Elektronisk fakturering
Effektivisera processen genom att skicka fakturor elektroniskt. Vår integration med Kivra underlättar betalningar för privatpersoner vilket ökar chanserna att du får betalt i tid. Det är något som gynnar både dig och dina kunder.
Bankintegration
Koppla samman affärssystemet med din bank för att automatisera bokföring och avstämningsarbete. Genom direktkopplingen till banken kan du skicka betalningar utan behov av filhantering och få automatiska bokföringsförslag baserat på dagliga kontoutdrag. Eftersom systemet är direktuppkopplat mot Riksbanken får du dessutom alltid aktuella valutakurser.
Leverantörsfaktura
Låt ditt system registrera och tolka leverantörsfakturor automatiskt för att spara tid och minimera manuella fel. Alla relevanta detaljer på fakturan, inklusive leverantörsinformation, fakturadatum och belopp, kan tolkas och integreras i ekonomisystemet för snabb och effektiv hantering.
Flerbolagshantering
Sköter du ekonomin åt flera bolag? Med stöd för flerbolagshantering behöver du inte logga in och ut från olika konton. Alla dina företag ligger samlade i samma system för ökad åtkomst.
Leverantörsfakturor i Openbusiness
E-signering att lita på

Vi på Hogia är stolta över att erbjuda en av marknadens mest betrodda och uppskattade tjänster för för juridiskt bindande digitala signaturer. Tryggt och enkelt med BankID eller SMS-identifiering.
Elektronisk signering
En digital signeringslösning som är utformad för att uppfylla strikta juridiska krav, både enligt svenska myndigheters höga standarder och enligt EU:s förordning eIDAS för Avancerad Elektronisk Underskrift.
Digital signering

Support som är extra uppskattad

Det ska gå smidigt att komma igång med ditt affärssystem. Det är där vår personliga kundsupport kommer in i bilden. De är experter på våra produkter, är insatta i din bransch och finns till hands för att svara på frågor – stora som små.

Hogia erbjuder alltid personlig support av och med produktexperter.
FAQ

Vanliga frågor

Är det något särskilt du undrar över? Här hittar du svar på vanliga frågor som vi brukar få.

Självklart kan du det! Hogias supportteam hjälper dig genom hela processen med all nödvändig support för att övergången ska gå så smidigt som möjligt

Det beror på vilket program du är intresserad av att komma igång med och vilken typ av verksamhet du bedriver. Vissa av våra program kan du komma igång direkt i medans för mer avancerade program, eller om du behöver anpassa programmet till dina specifika behov, kan det behövas mer tid.

Stöter du på problem finns vi nära till hands för att hjälpa dig. Med oss får du personlig vägledning och personlig support som kan just din bransch.

Vi har många olika utbildningar och kurser, både för våra befintliga och potentiella kunder. I vår eventkalender finner du allt som är på gång just nu.

Med moderniseringen av bokföringslagen behöver du endast spara räkenskapsinformation i originalform tills de har överförts till digital form. Vårt molnbaserade affärssystem erbjuder en säker och skyddad plats för att lagra all din räkenskapsinformation digitalt, vilket minskar risken för förlust av data. Dessutom kan du enkelt få åtkomst till och hantera dina dokument när som helst och var som helst. Du slipper pappershanteringen och kan istället maximera nyttan av förenklingar som beslutats.

Visst är det dags att uppgradera ditt affärssystem?

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Kontakta oss på 0303-72 90 60