Medlemserbjudande Fastighetsägarna

3 månader gratis + halva kostnaden för att komma igång

Hogia erbjuder smarta system som sparar tid och pengar åt fastighetsägare. Som medlem i Fastighetsägarna Stockholm, GFR och Syd får du tillgång till funktioner som tidigare varit exklusiva för stora och dyra fastighetssystem. Erbjudandet gäller Hogia DinHyresvärd, Hogia OpenBusiness och Hogia OpenHR Lön.

3 månader gratis

Få 15 månader, betala för 12 månader (exklusive rörliga kostnader för till exempel signeringar, skicka fakturor, e-faktura). Gäller endast första året. 

50% av uppstartskostnaden

Halva kostnaden för att komma igång (projektledning, konfiguration, konvertering av data från tidigare system). Enda undantaget: uppsättningskostnaden för e-faktura. Max rabatt: 50 000 kr.

Efter 15 månader har du rätt till en årlig rabatt på 4 % på prenumerationskostnaden. Kontakta kundchef.fastighet@hogia.se senast 2 månader innan ny period börjar gälla. Uppge medlemsnummer.

 

1-3 system från Hogia

Välj ett eller flera av Hogias system för fastighetsbranschen: fastighetssystemet Hogia DinHyresvärd, ekonomisystemet Hogia OpenBusiness och lönesystemet Hogia OpenHR Lön. 

FAQ

Med vår trygga process för att komma igång med Hogias affärslösningar säkerhetsställer vi att ni får maximalt värde av era nya lösningar. Från start får ni hjälp av vår driftsättningsansvarig som säkerhetsställer att ni får en tydlig tidsplan för projektet. 

Vi sammanfattar projektet i tre steg, som normalt inte tar mer än två veckor från det att projektet startar till att ni arbetar i systemet.

  1. Projektstart – vi skapar en gemensam tidplan och bokar kommande aktiviteter.
  2. Implementering – konvertering av data, genomgång av inställningar och utbildning. 
  3. Avslutningsfas – vi är med vid första aviseringen och lämnar över till vår support.

Vill du ha mer hjälp så bokar vi in det.

Vi har färdiga konverteringsprogram för i stort sett alla fastighetssystem på den svenska marknaden, som gör det enkelt att få med sig informationen från nuvarande system, exempelvis kontrakt, objektsinformation, avtal och kunder. Vi konverterar inte kundreskontra och historiska betalningar.

Prissättningen baseras på antal hyresobjekt och förvaltad lokalyta (kvm). I kostnaden ingår drift, backuper, uppgraderingar och precis som vanligt en marknadsledande support.

Som medlem i Fastighetsägarna får du ett förmånligt avtal, läs mer under Vad innebär medlemserbjudandet?

De 3 första månaderna är kostnadsfria. Få 15 månader, betala för 12 månader (exkl rörliga kostnader för t ex signeringar, skicka fakturor, e-faktura). Gäller endast första året. 

Du betalar halva kostnaden för att komma igång (projektledning, konfiguration, konvertering av data från tidigare system). Enda undantaget: uppsättningskostnaden för e-faktura. Max rabatt: 50 000 kr.

Efter 15 månader har du rätt till en årlig rabatt på 4 % på prenumerationskostnaden. Kontakta kundchef.fastighet@hogia.se senast 2 månader innan ny period börjar gälla. Uppge medlemsnummer. 

Välj ett eller flera av Hogias system för fastighetsbranschen: fastighetssystemet Hogia DinHyresvärd, ekonomisystemet Hogia OpenBusiness och lönesystemet Hogia OpenHR Lön. 

Rabatter kan inte kombineras med andra erbjudanden, kampanjer eller rabatter. 

Erbjudandet gäller endast nya kunder per produktgrupp (fastighetssystem, ekonomisystem, lönesystem). Exempel: Ditt fastighetsbolag har redan vårt ekonomisystem och kan då inte nyttja den vid beställning av nytt ekonomisystem, men vid beställning av fastighetssystem eller lönesystem.

I systemet ingår fritt antal användare. Det innebär att du kan låta alla medarbetare nyttja systemet utan att behöva oroa dig för högre kostnader. Det innebär också att ni kan bjuda in till exempel entreprenörer som kan hantera beställningar i DinHyresvärd.

Med Hogias molnbaserade produkter får du:
  • Enbart månadskostnad – inga investeringar i licenser.
  • Du når systemet från vilken plats som helst – bara du har en webbläsare.
  • Systemet förbättras löpande med automatiska uppdateringar.
  • Backuper sker automatiskt – allt hanteras i molnet.
  • Snabbt och enkelt att komma i gång – inga dyra projekt och enkelt att lära sig.

Kan jag vara trygg med molnprodukter?
Vi använder Microsoft Azure som är marknadsledande när det gäller molndrift och erbjuder högsta säkerhet. Systemet är byggt för att hantera GDPR med automatiska rensningar.

Varför rekommenderar ni Hogia OpenBusiness Ekonomi?
Vi rekommenderar OpenBusiness för att det är direktintegrerat med DinHyresvärd och vi vet att systemet fungerar bra för fastighetsbolag. Vi arbetar hela tiden för att förbättra helhetslösningen och släpper löpande spännande nyheter.
Med Hogia som helhetsleverantör kan vi även erbjuda en branschledande support, så oavsett om du har frågor om redovisning eller hyresavisering så är vi bara ett telefonnummer bort.

Fungerar DinHyresvärd med andra ekonomisystem?
Det finns även direktintegration med Visma eEkonomi, Fortnox, Hogia Ekonomi samt SIE-export som gör det möjligt att integrera med de flesta ekonomisystemen på marknaden. Saknar du ditt ekonomisystem så tveka inte att ta kontakt, vi utvecklar hela tiden lösningen för att hantera fler ekonomisystem.

Har ni API:er och är ni öppna för partners?
DinHyresvärd har öppna API:er som gör att ni kan bygga egna integrationer till systemet. Samtidigt har vi ett brett partnernätverk som hela tiden växer. Saknar ni ett samarbete så är det bara att ta kontakt – vi vill vara marknadsledande när det gäller partners.

 

Om Hogia

Hogia erbjuder företag affärslösningar som förenklar vardagen. Hogia är mitt uppe i en offensiv satsning på fastighetsbranschen. Sedan förvärvet av fastighetssystemet DinHyresvärd i mars 2023 har Hogia arbetat aktivt för att lösa fastighetsägares utmaningar. Den fantastiska responsen har inspirerat till nästa steg: vårt molnbaserade ekonomisystem OpenBusiness har anpassats ytterligare för att hantera fastighetsbranschens behov. Hogia är den enda heltäckande leverantören av ekonomi-, HR- och fastighetssystem som är specialiserad på fastighetsbranschen. Tillsammans med kunder och partners utvecklar vi kontinuerligt våra lösningar. 

 
Vill du veta mer?

Vill du få en personlig demo av våra plattformar tillsammans med en av våra produktexperter? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret eller hitta kontaktinformation på denna sida.

Vill du få en personlig demo av våra plattformar tillsammans med en av våra produktexperter? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret eller hitta kontaktinformation på denna sida.

Vill du komma i kontakt med oss?