Lönespecen som gör gott

Kan din lönespec förbättra livet för någon annan?
Ja, faktiskt.

Kan entreprenörskap och digitalisering göra världen lite grönare och mer jämlik? På Hogia är vi övertygade om det. Därför har vi tillsammans med Kivra tagit fram Lönespecen som gör gott. Ett smidigt alternativ för dig som vill vara med och stödja socialt entreprenörskap som en väg till ett bättre liv för barn och unga.

Så här funkar det

Med Hogias lönesystem kan dina medarbetare få sina lönebesked direkt i Kivra. För varje lönespec som skickas dit sätter vi av en summa till den ideella organisationen Reach for Change, utan att det kostar dig något extra.

Tillsammans gör vi gott

Hogia och Kivra har en gemensam ambition att bidra till en hållbar samhällsutveckling. En av våra samarbetspartners är den ideella organisationen Reach for Change, som genom inkubatorprogram stöttar lokala sociala entreprenörer i att utveckla sina idéer som gör livet bättre för barn och unga.

 

Vill du veta mer?
Försäljning 0303-72 60 90
LÖN/HR
Lösningar för lön och HR som effektiviserar din vardag
Hogia MyPayslip
Skicka lönespecar digitalt
Hogia OpenHR Medarbetare
Alla medarbetare på samma ställe – i molnet

Ditt medarbetaregister i molnet som fungerar både för lönerevision, tid och dina andra HR-produkter.

Läs mer
KUNDCASE
Lönespecen som gör gott – glad överraskning för Strömma Sverige

Hogias och Kivras gemensamma initiativ, Lönespecen som gör gott, underlättar inte bara lönehanteringen för Strömma Sverige utan stödjer även socialt entreprenörskap bland barn och unga.

Läs mer