Vi hjälper dig att utvecklas

Hogia Institutet ordnar utbildningar i Hogias program, teoretiska utbildningar och events.

Välkommen till vår nya hemsida. Här nedan hittar du aktuella utbildningar och event. Vill du se alla våra utbildningar går du in under Utbildningar & Event längst upp i menyraden.

Aktuella utbildningar och events

LÄS MER I EVENTKALENDERN

Kursledare

Christian Carlsson
Lärare/konsult inom löneområdet

Christian är en mycket uppskattad lärare och HR-konsult på Hogia. Du träffar honom oftast på våra utbildningar i Göteborg, men han har även varit konferencier på Kompetensdag lön/HR runt om i landet.

Madelene Hiller-Wijk
Lärare/konsult inom löneområdet

Madelene har tagit med sig 20 års erfarenhet inom lön och personal och blivit HR-konsult på Hogia för att hjälpa andra att bli trygga i sitt yrke och Hogias programvaror. 17 års erfarenhet av att arbeta i Hogia Personal och HogiaLön Plus har hon till sin hjälp när hon utbildar våra kunder.

Petra Hedwall
Lärare/konsult inom löneområdet

Petra är en av våra mest erfarna och omtyckta HR-konsulter och lärare på Hogia. Henne träffar du ofta på våra utbildningar i Stockholm. Både programutbildningar och teoretiska utbildningar där du får förklaringar till hur allt hänger ihop, ligger henne varmt om hjärtat.

Maria Stahl Johansson
Lärare Tvådagars

Maria har lång erfarenhet som HR-konsult, projektledare och lärare på Hogia. Hon träffar du på vår Tvådagars användarträff i Göteborg och Stockholm.

Sara Janson
Lärare/föreläsare inom lön & HR

Sara har många års erfarenhet av konsultation och utbildning inom lön och HR och är en mycket uppskattad utbildare och föreläsare på Hogia Instiutets utbildningar och event. Föruotm rollen som konsult och föreläsare på Hogia utbildar hon också blivande lönespecialister på yrkeshögskolor.

Erik Douglasson
Föreläsare inom lön & HR

Erik har många års erfarenhet av konsultation och utbildning inom lön och HR och är en mycket uppskattad föreläsare på användarträffar och event som arrangeras av Hogia Institutet.

Marie Heiman
Lärare i Hogia Ekonomi

Marie-Louise Skog
Lärare/konsult inom ekonomiområdet

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt utbildning

Ibland kanske du behöver sätta dig in i nya arbetsuppgifter och nya programvaror, eller nya lagar och regler. Och det är där vi kommer in i bilden. Vi håller utbildningar för både nybörjare och vana lönespecialister. Vi hjälper dig i Hogias programvaror, men guidar dig även i de lagar och regler som styr ditt arbete.

Anna Adolfsson, Hogia

Anna Adolfsson
Utbildningssäljare

Maria Sjögelid, Hogia

Maria Sjögelid
Utbildningssäljare

Du kan kontakta oss via telefon på 0303-662 00 eller genom att skicka ett mail till utbildning@hogia.se om du har några frågor.