Teori semester

Denna kurs är teoretisk och passar dig som arbetar med löneadministration och vill lära dig mer om vilka lagar, regler och avtal som gäller semester oberoende av systemstöd

Digitalt
För dig som är intresserad av lön & HR

Teori semester

Semester upplever många som krångligt och kunskaper i ämnet efterfrågas hela tiden. Chefer och anställda ställer höga krav på dig som löneadministratör att vara uppdaterad inom området. De anställda förutsätter att du ska kunna ge svar på deras frågor och kunna visa och förklara hur allt hänger ihop. Alla förväntar sig att allt ska vara rätt och det gäller att inte betala ut för mycket och inte heller för lite.  

Innehåll

- Semesterår och intjänandeår
- Semesterledighet med och utan semesterlön
- Semesterledighet för deltidsanställda
- Uttag av semesterledighet
- Semesterlönegrundande frånvaro
- Sjukdom under semesterledigheten
- Skillnaden mellan semesterberäkning och semesterskuldsberäkning

För vem passar utbildningen?

Utbildningen är helt teoretisk och passar dig som arbetar med löneadministration och vill lära dig mer om vilka lagar, regler och avtal som gäller semester oberoende av systemstöd.

Vad säger tidigare deltagare?

"Bra kurs med bra innehåll. Läraren hade stor erfarenhet och kunde svara på frågor direkt. Bra teoretisk genomgång och praktiska övningar."

AMANDA HOLFVE
Ekta redovisning

Kurslängd

1 dag 09:00-16:00

Praktisk information

I denna lärarledda utbildning på distans ingår streaming från klassrummet och dokumentation. Du behöver ha tillgång till en dator med internetuppkoppling, kamera och mikrofon/headset för att kunna delta.

Information

Pris: 7 000 kr

1 dag, kl 09:00-16:00

Var: På distans

05
mar
2024
Distans
1 dag
Platser kvar
Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna!
Ring oss på 0303-662 00
eller mejla till: utbildning@hogia.se

Anna Adolfsson, Hogia

Anna Adolfsson
Utbildningssäljare

Maria Sjögelid, Hogia

Maria Sjögelid
Utbildningssäljare

Vanliga frågor

Ja, du får en bokningsbekräftelse på mail i samband med din anmälan. Övrig praktisk information om kurslokal eller anslutning skickas ut på mail några dagar före kursstart.  

Kursmaterial skickas ut digitalt via e-post några dagar före kursstart.

Ja, ett kursintyg kommer skickas till dig på mail efter avslutad kurs.

 

Deltar du på våra distansutbildningar behöver du ha tillgång till en dator med internetuppkoppling, kamera och mikrofon/headset. Vi uppmanar dig som deltagare att ha på din kamera under hela dagen, gärna ställa frågor och vara delaktig i utbildningen, som om du var på plats i kurslokalen.

Deltar du på våra digitala event eller utbildningar livesänds det via QuickChannel. Allt du behöver är en dator med internetuppkoppling och högtalare/hörlurar. Ofta finns en chattfunktion där du kan ställa frågor till föreläsarna/lärarna. 

 

Relaterade utbildningar

Onlineutbildning
Distansutbildning i löneberäkning
Programutbildning
Lönehantering steg 1-4 HogiaLön Plus
Användarträff
Semester HogiaLön Plus