Tvådagars användarträff 2022

Nu bjuder vi åter in till vår populära Tvådagars användarträff där fokus ligger på att hålla dig uppdaterad i HogiaLön Plus, OpenHR Medarbetare och OpenHRTid. Som lönespecialist ställs vi inför ständigt nya utmaningar och måste anpassa vårt arbete efter nya lagar och regler. Under två dagar får du ta del av både nyheterna i systemen, men också av grupparbeten och flera tillfällen till diskussioner och erfarenhetsutbyte med andra användare. 

Deltar du i Stockholm den 29-30 september blir du bortskämd med natursköna miljöer och nya spännande rätter med globala influenser på Görvälns Slott Boutiquehotell. 

Väljer du att delta i Jönköping den 6-7 oktober blir du väl omhändertagen i vackra, anrika lokaler från 1800-talets mitt vid Vätterns södra strand på Elite Stora Hotellet.  

Som en extra bonus bjuder vi också på en inspirerande föreläsning med Therese Albrechtsson – superentreprenören, inspiratören och författaren som utnämnts till Årets kvinna och skrivit böcker om livets utmaningar och möjligheter.

Pris 9800:-


Tvådagars Användarträff

Stockholm

2022-09-29

Fåtal platser kvar

BOKA NU!

Tvådagars Användarträff

Jönköping

2022-10-06

Platser kvar

BOKA NU!

Stockholm

2 dagar, 2022-09-29

BOKA NU!
Fåtal platser kvar

Jönköping

2 dagar, 2022-10-06

BOKA NU!
Platser kvar