Kompetensdagarna lön/HR 2021

Vi ser fram emot att träffa dig på Kompetensdagarna lön/HR 2021. Med rådande restriktioner från Folkhälsomyndigheten vill vi dock, för din och vår säkerhet, avvakta med att fastställa vilka datum som gäller. Regeringen förbereder undantag för evenemang med sittande publik som går att genomföra på ett smittsäkert sätt. Ambitionen är att det ska träda i kraft 1 oktober och vi återkommer med ny information så snart vi beslutat hur och när vi säkert kan genomföra dessa dagar. Nedan ser ni planerat innehåll och datum. Skulle omständigheterna kräva, kommer dessa datum att flyttas fram. Det kommer också att finnas möjlighet att delta på distans.

För tionde året i rad har vi nu glädjen att bjuda in till Hogias Kompetensdagar lön/HR 2021. Som vanligt bjuds du på matnyttig information och senaste nytt inom lön- och HR-områdena. Efter stora lag- och regeländringar som GDPR, AGI och förändrad karenshantering har 2020 bjudit på andra utmaningar. Bland annat har nya regler för sänkta arbetsgivaravgifter, slopad karensdag och  korttidspermitteringar hanterats. Innehållet på Kompetensdagarna lön/HR uppdateras kontinuerligt så att du kan vara säker på att få ta del av de senaste lagförslagen och regeländringarna och hur dessa påverkar ditt arbete nu och i framtiden.

Aktuellt inom arbetsrätt och lön
Våra omtyckta kursledare och rutinerade HR-experter Erik Douglasson och Sara Janson inleder dagen med nyheter, lagförslag och utredningar inom arbetsrättsområdet.

Fokusområde - arbetsrätt
Arbetsrättsjuristen Fatima Hollander fördjupar sig denna gång på ett fokusområde och ger en inblick i konsekvenserna av Covid-19 och dess påverkan på arbetsrätten.

Fler programpunkter kommer, men passa gärna på att boka innan 30 september för att säkra din plats till boka-tidigt-pris – 1900 kr (ordinarie pris 2 900 kr).

 

Pris 2900:-


För information om nästa kurstillfälle kontakta oss


Målgrupp

Dagarna är helt teoretiska och vänder sig till dig som jobbar inom lön- och HR oberoende av systemstöd.

Kurslängd

1 dag 9:00-16:00

Erik Douglasson och Sara Janson


Erik Douglasson och Sara Janson har många års erfarenhet av konsultation och utbildning inom lön och HR och är mycket uppskattade föreläsare på användarträffar och seminarier. Erik arbetar som bolagschef för HR Systems, vilket är bolaget som utvecklar Hogias HR- och löneprodukter för de större kundsegmenten. Vidare är Erik bl a  Hogiagruppens representant i Srfs arbetsgrupp – Lönsam – som arbetar med samverkansgrupper för förenklade lösningar för systemleverantörer med frågor som AGI och gemensam löneartsplan. Sara jobbar som konsultchef samt utbildar blivande lönespecialister vid yrkeshögskolor.

Fatima Hollander


Fatima Hollander har jobbat med arbetsrättsliga frågor sedan 2001 för såväl industri som tjänstesektorn. Sedan årsskiftet är hon arbetsrättsjurist på Visita, bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Innan dess har hon bland annat jobbat för IKEM, Almega och nu senast på RISE. Hon har även varit en mycket omtyckt föreläsare på tidigare års Kompetensdagar.