Användarträff för dig med Hogia Bokslut


Vill du arbeta digitalt i Hogia Bokslut? Funderar du på att lämna årsredovisningen digitalt? Hur signerar vi årsredovisningen elektroniskt?

Nu är det återigen dags för våra användarträffar i Hogia Bokslut. Välj mellan två tillfällen – antingen digitalt eller på plats i Stockholm, välj det som passar dig bäst.

I år fokuserar vi på det digitala, både den digitala pärmen men även digital inlämning till bolagsverket och elektronisk signering av årsredovisningen med hjälp av Hogia Signit. Du vet väl att vi nu har stöd för digital inlämning för båda regelverken K2 och K3!

En rolig nyhet är att vi i år har representanter från Bolagsverket med oss på våra träffar – de kommer visa hur flödet från det att årsredovisningens fastställelseintyg blir uppladdat i det egna utrymmet hos Bolagsverket ser ut och hur det fungerar. De kommer även berätta mer om kommande nyheter och ni får möjlighet att ställa era frågor till dem – vi hoppas på många bra diskussioner!

Vi kommer också visa de nyheter som har släppts under året samt dela med oss av olika tips & trix i programmet.

Träffarna är helt och hållet till för dig som kund och det kommer finnas tid för utbyte av erfarenheter med andra deltagare samt möjlighet att ställa frågor till oss på Hogia. 

 

PRIS: Digital träff 1 195:-, Stockholm 1 995 kr


För information om nästa kurstillfälle kontakta oss på 0303-662 00 eller utbildning@hogia.se


Om något av ovan tillfällen är fullbokade kan du anmäla dig till vår reservlista genom att skicka ett mail till kund.bokslut@hogia.se så kontaktar vi dig.