Välkommen till en digital kundträff

Den 13 oktober kl 9:00-11:00 är du välkommen att delta på vår digitala kundträff med fokus på dig som arbetar med Hogia Ekonomi. Under två timmar fokuserar vi på ekonomi och ger dig en inblick i framtiden och möjligheten att träffa några av nyckelpersonerna kring våra ekonomisystem.

Ulrika Niklasson – Produktägare för Hogia Ekonomi
Ulrika kommer bland annat berätta om de nya standardformatet i bankvärlden och hur det kommer funka i Hogia Ekonomi tillsammans med annat som är på gång. Du kommer även få en inblick i hur vi arbetar med utvecklingen av våra produkter samt möjlighet att ställa frågor till Ulrika.

Louise Westberg – en av våra experter på digitala fakturaflöden
Louise har många års erfarenhet på området och är även aktiv i NEA, Nätverket för elektroniska affärer, som har som mål att öka Sveriges e-fakturaflöden till 80 % senast 2024. Här berättar hon om sina erfarenheter och vilka möjligheter som finns för att digitalisera ekonomiprocesser och vad du vinner på det.

Mathias Petersson – Produktägare för Hogia OpenBusiness
Mathias visar och berättar om vår framtida, molnbaserade ekonomilösning från Hogia. Hur ser planerna ut? Varför är design, enkelhet, UX och AI så viktigt och vad innebär egentligen Artificiell Intelligens för dig som arbetar som ekonom/ekonomiansvarig? 

Johanna Nestorsson – en av våra starkt lysande stjärnor i ekonomisupporten
Johanna ger dig sina bästa tips och trix i ekonomisystemet. Arbetar du med projekt är detta en punkt du definitivt vill vara med och lyssna på.

Varmt välkommen!

KOSTNADSFRITT


För information om nästa kurstillfälle kontakta oss