Hogias Kompetensdagar Lön & HR 2024

Möt årets talare

Fatima Hollander

Arbetsrättsjurist  Visita

Fatima Hollander har jobbat med arbetsrättsliga frågor sedan 2001 för såväl industri som tjänstesektorn. Sedan ett par år tillbaka är hon arbetsrättsjurist på Visita, bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Innan dess har hon bland annat jobbat för IKEM, Almega och som förhandlingschef hos RISE. Hon har även varit en mycket omtyckt föreläsare på tidigare års Kompetensdagar.

Fokusområde - Arbetsrätt

Arbetsrätten blir extra intressant när arbetsrättsjuristen Fatima Hollander resonerar kring intressanta rättsfall från AD. Genom kopplingen till rättspraxis får du med dig tips på vad som är bra att tänka på för att undvika eller hantera liknande situationer.

 

Fatima Hollander, Kompetensdagarna

Hogias Kompetensdagar Lön & HR

Möt fler av årets talare

Erik och Sara, Hogia

Erik Douglasson & Sara Janson

Lön & HR-experter

Hogia

Aktuellt inom arbetsrätt och lön

De senaste åren har varit fulla av förändringar inom lön- och arbetsrättsområdena. Våra omtyckta kursledare och rutinerade HR-experter Erik och Sara sållar bland nyheterna och benar ut vad som gäller när de inleder dagen med nyheter, lagförslag och utredningar inom arbetsrättsområdet.

Läs mer
Nebe Almayahi, föreläsare

Nebe Almayahi

Föreläsare och grundare

Teint

Hur mångfald och inkludering skapar lönsamhet

Mångfald och inkludering är en viktig aspekt för att nå de globala hållbarhetsmålen enligt Agenda 2030, men vad betyder det egentligen? Och hur kan man jobba med det rent praktiskt? Nebe reder ut begreppen och berättar om både utmaningar och lyckade exempel som kan inspirera till eget arbete med denna viktiga fråga.

Läs mer
Zinat Pirzadeh, Hogias Kompetensdagar

Zinat Pirzadeh

Komiker och författare

CV på villovägar

Med ett helt liv att ösa ur tar Zinat Pirzadeh oss med på en både allvarlig och humoristisk resa genom mänskliga möten, kulturkrockar och fördomar. Det blir en blandning av skratt, tårar och tänkvärda berättelser. Men, vad är det egentligen för CV som kommit på villovägar? Det får du veta på Hogias Kompetensdagar Lön & HR 2024.

Läs mer
Johan Holmqvist, Fora

Johan Holmqvist

Affärsarkitekt

Fora

Foras nya månadsrapportering

2024 ska lönerna för de som räknas som arbetare rapporteras varje månad. Tolv lönerapporter om året ger dem större möjligheter till avkastning på tjänstepensionen. Men vad ska du göra och när? Vi är glada att ha med oss Johan Holmqvist, affärsarkitekt på Fora, på Hogias Kompetensdagar Lön & HR. Han berättar om bakgrunden till den nya rapporteringen och vad den innebär för dig.

Läs mer

Hogias Kompetensdagar Lön & HR