Hogias Kompetensdag Ekonomi 2024

Möt årets talare

Maja Stenberg

Skattespecialist  Hogia

Maja är skattespecialist på Hogia och har i den rollen stor glädje av sina 13 år på Skatteverket. Där arbetade hon senast som jurist och skattehandläggare.

Skattenyheter

Vilka är skattenyheterna 2024? Vilka är lagändringarna och finns det något i den nya budgetpropositionen du behöver känna till? Hogias Skatteexperter Elisabeth Salfjord och Maja Stenberg håller dig uppdaterad kring allt som är viktigt.

Maja Stenberg, Hogia

Hogias Kompetensdagar Ekonomi

Möt fler av årets experter

Elisabeth Salfjord, skatteexpert

Elisabeth Salfjord

Skatteexpert

Hogia

Skattenyheter

Vilka är skattenyheterna 2024? Hogias Skatteexperter håller dig uppdaterad på allt som är viktigt.

Läs mer
Günter Mårder

Günther Mårder

Investerare, rådgivare och styrelseproffs

Günther vägleder oss genom några av kunskapspassen under dagen. I sin egen föreläsning ger han även perspektiv och kunskaper som tar sikte på att stärka dig i din roll som ekonom och beslutsfattare på ekonomiavdelningen.

Läs mer
Andreas Wallstrom, Swedbank

Andreas Wallström

Prognoschef och chef för makroforskning i Sverige

Swedbank

Makroekonomins påverkan på svenska företag

Andreas ger en dagsaktuell inblick i hur det makroekonomiska läget just nu påverkar världens, landets och företagens ekonomi.

Läs mer
Mathias Petersson, Hogia

Mathias Petersson

Product Manager Ekonomi

Hogia

Ekonomispaningar

Från digitaliseringens inflytande på bokföringen till de senaste regeländringarna och teknologins roll i ekonomihanteringen. Med konkreta exempel och praktiska insikter, sållar Mathias Petersson bland nyheterna och bjuder på det som är viktigt och aktuellt just nu.

Läs mer
Patrik Nilsson, Akavia

Patrik Nilsson

Samhällspolitisk chef

Akavia

AI-ekonomer och robot-controllers

Utvecklingen av AI rusar fram i snabb takt, och med det, stora effekter på våra jobb och vårt samhälle. Patrik djupdyker i generativ AI och den strukturomvandling som väntar – och till viss del redan är här. Han ger tips och tankar på hur det påverkar ekonomifunktionen och hur du som ekonom kan förbereda dig.

Läs mer
Mattias Berggren, föreläsare

Mattias Berggren

Sverigechef

ERA Group

Så vässar du din ekonomiska effektivitet

Inflation och räntehöjningar skapar ekonomiska utmaningar. Mattias Berggren, Sverigechef för ERA Group, med över 15 års erfarenhet av inköp och managementtjänster, delar sina tips för kostnadsbesparingar och framgångsrika förhandlingar på Hogias Kompetensdag Ekonomi.

Läs mer

Hogias Kompetensdagar Ekonomi