Hogia satsar på friskvård

Vårt huvudkontor ligger i Stenungsund på västkusten och har både havet och skogen nära till hands. Det ger oss också mängder med möjligheter till utomhusaktiviteter, såsom löpning, styrketräning, cykling, bad och beachvolleyboll.

Vi anordnar också träningspass i olika former för alla våra medarbetare. Till exempel kan de vara med på yoga, coreträning, löpning, body balance, golf, innebandy, zumba, utomhusträning med mera.

Då vissa av våra medarbetare pendlar har de kanske mindre tid för träning på kvällarna om de kommer hem senare. Därför anordnar vi de flesta av våra träningspass på lunchen, så är dagens träning redan gjord när det är dags att gå hem.

Kristin Krylberg Hogias hälsocoach


Vi erbjuder också våra medarbetare regelbundna hälsotester och coachingsamtal i samarbete med vår hälsopartner, Aktivitus. Det har gett goda resultat och de som har deltagit upplever att deras hälsa har förbättrats. Testerna har också visat att hälsoarbetet har bidragit till att blodtryck sänks, blodvärden blir bättre och att de som deltagit har fått bättre kondition.

I friskvårdskonceptet, ”I hälsans tecken” ingår även massage, öppna seminarier, cykelservice, friskvårdsbidrag och personalrabatter för all vår personal.

Det är viktigt för oss på Hogia att så många som möjligt av våra medarbetare kan välja en aktivitet som passar dem. Vi är alla olika och har olika mål med träning. De som jobbar hos oss har också möjlighet att komma med nya idéer som aktiverar och främjar hälsa. Vår tanke är att alla våra medarbetare ska kunna hitta den träningsform som passar dem bäst.

Alla är vinnare när personalens hälsa prioriteras.


Läs mer om vad vårt friskvårdsarbete i kristider