Din vardag på Hogia

Tanken om långsiktighet färgar allt vi gör, utvecklingen av våra produkter och relationen till våra medarbetare och kunder. Vi skapar kvalitet genom all vår samlade kunskap kombinerat med nyskapande och smarta idéer. Vi har ett vägledande förhållningssätt och delar gärna med oss av kunskap och inspiration till alla som har nytta av den. Vi är personliga och äkta och vill göra gott för såväl våra kunder som för vår omgivning. 

Vi är många små bolag i samverkan vilket möjliggör för många medarbetare att ta ansvar och få utvecklas mellan olika roller och olika bolag. Din utveckling är viktig för oss och vi arbetar löpande med kompetensutveckling. Hälften män och hälften kvinnor har vi varit sedan starten 1980 - det är självklart för oss, och har varit en bidragande faktor till att vi idag har en så stabil grund att stå på. Den grunden skapar möjligheter och just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med utveckling av nästa generations molnprodukter. 

”I hälsans tecken” är Hogias egen hälsosatsning och vi arbetar aktivt och långsiktigt för att vara en hållbar arbetsgivare. Yoga, crossfit, meditation, zumba, löpargrupper, styrketräning, massage och körsång är exempel på aktiviteter som du som medarbetare kan ta del av – ett brett utbud, så att var och en kan hitta sitt eget personliga sätt att må bra. Placeringen av vårt huvudkontor, precis på strandkanten, erbjuder en vacker arbetsmiljö och lockar även till andra utomhusaktiviteter såsom cykling, promenader, bad och beachvolleyboll. Som ett led i vårt hälsofrämjande arbete så har vi valt att vara en rökfri arbetsplats och vi arbetar även med andra förebyggande insatser kring hälsa och arbetsmiljö. 
Som anställd på Hogia har du, utöver möjligheten att delta i våra egna hälsoaktiviteter, även rätt till friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring samt pensionsförsäkring. 
Du kan också ta del av massage på kontoret, rikskort och rabatter på diverse träningsanläggningar, Universeum, Stenungsbaden och olika lokala företag.