Systemutvecklare med fokus på integrationer

Hogia Connect AB


Har du kommit till en punkt där du med din erfarenhet av systemutveckling, vill göra skillnad för andra utvecklare? Längtar du efter att arbeta med produkter som bidrar till ett smartare samhälle?

Nu söker vi på Hogia Connect AB en systemutvecklare som vill arbeta i ett stabilt men snabbrörligt bolag som satsar stort på framtiden.


Hogia Connect AB är en del av Hogia-gruppen och sätter agendan för integrationer till vår molnplattform, Hogia Star – både för interna och externa produkter. Vår ansats är ett helhetsgrepp kring developer experience (DX) för Hogias produkter (inom HR, ekonomi och transport) gentemot externa partners; både via interna integrationslösningar och utvecklarportal samt via standardintegrationer. Vi stöttar produkt-teamen när nya APIer skall tas fram eller gamla förbättras, både för design men också utveckling.

Vi skapar större kundnytta och bättre konkurrenskraft genom integrationer med partners och säkerställer integrationer som motsvarar kundens behov. Hogia är Microsoftpartner sedan många år och våra utvecklingsmiljöer och driftmiljöer är i huvudsak Microsoftbaserade.


Din roll

Du kommer arbeta som en del i vårt utvecklingsteam med att ta fram nya standardintegrationer, koda kundunika lösningar samt ständigt förbättra "Developer Experience" mot Hogias produkter. Behovet av bra integrationer finns inom hela Hogia-koncernen vilket innebär att du över tid kan få en insyn i många olika  produktdomäner. Arbete kommer främst ske inom ramen för Star-plattformen och vår moderna molnlösning.


Är du vår nya kollega?

Du har minst 3 års erfarenhet av systemutveckling i .Net/C#, Java eller motsvarande, samt relevant utbildning. Utöver det behöver du ha erfarenhet av att ta fram datamodeller och gränssnitt, samt av automatisk testning. Det är meriterande om du har domänkunskap inom HR/Ekonomi, men även ifall du har arbetat med REST-APIer och dess dokumentation.

Du trivs med att arbeta agilt som en del i ett utvecklingsteam där du får möjlighet att ta eget ansvar för teamets mål.

Eftersom du är duktig på att ”lyfta blicken” och se helheten skapar vi bättre, kompetenta integrationer. Du är genuint intresserad av utveckling och håller dig uppdaterad med nya tekniker, samtidigt som du är pragmatisk när det kommer till teknikval och programutveckling.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag alternativt ta en kontakt med Mimmi Cromberger. 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-02-09
Sista ansökningsdag
2021-02-28
Kontakt
Mimmi Cromberger, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan