Systemutvecklare till Hogia Public Transport Systems

Hogia Public Transport Systems AB

Hogia Public Transport Systems AB utvecklar system för kollektivtrafik. Vi har få men stora kunder (trafikhuvudmän) och har idag en unik position på marknaden som leverantör av prestandakritiska, komplexa realtidssystem för kollektivtrafik. 9 av 10 kollektivresenärer i Sverige får information om sin resa genom ett system från Hogia. Kärnan i vår verksamhet är vår egen integrationsplattform PubTrans. I den hanteras stora mängder av information, så som tidtabeller, geografidata, realtidsinformation, prognoser för ankomst/avgångstider samt AI-baserade prognoser på passagerarbeläggning. PubTrans är hjärtat i många av våra kunders system och vi har ett nära samarbete med våra kunder. Vi hjälper dem att integrera sina system mot PubTrans tex genom olika typer av adaptrar eller nya standardiserade API:er. All kommunikation med PubTrans sker via nordiska standardiserade gränssnitt som Hogia varit med och tagit fram. 

Om tjänsten

I vår utvecklingsverksamhet arbetar vi med så väl standardprodukter som integrationer och specialanpassningar. Bland dessa finns allt från användarapplikationer till rena backendtjänster. Som utvecklare hos oss kommer du kunna växla mellan utmaningar i både nya och befintliga system. Vi arbetar agilt och du får möjlighet att ta eget ansvar för teamets mål och stöttar kollegor med hjälp av rätt tekniker och design. Du kommer få möjligheter till kompetensutveckling och hålla dig uppdaterad kring nya tekniker.

Är du vår blivande kollega?

Vi tror att de bästa lösningarna kommer när vi arbetar tillsammans och söker därför dig som är en utpräglad lagspelare. Du har förmågan att se helheten, är lösningsorienterad och analytiskt lagd. Då vi har kunder i hela Norden behöver du behärska svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du har minst 3 års erfarenhet av systemutveckling i .NET, C#, VB, C++ eller motsvarande.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med en stor variation av projekt, produkter, språk och team. Du kommer att utmanas av lösningarnas komplexitet och mängden data vi arbetar med. Av den anledningen finns det goda möjligheter för dig att få ta större ansvar för helheten i våra lösningar inom en mängd olika områden. Med andra ord kan vi garantera dig personlig utveckling och en chans att få arbeta med någonting som gör skillnad i människors vardag, varje dag.

Inom vårt bolag finns det oerhört mycket kunskap och dina blivande kollegor har hög teknisk kompetens.  Vi har en bra sammanhållning i gruppen och hjälper och stöttar varandra för att nå i mål i våra olika utvecklingsprojekt.

Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Anna Leandersson 0303-66352

Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-09-09
Sista ansökningsdag
2021-10-03Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan