B2B-säljare som är vass på komplexa processer, goda kundrelationer och IT

Hogia Professional Systems AB


Är du resultatinriktad och kontaktskapande? Vill du arbeta med komplex försäljning av systemlösningar inom HR/lön och ekonomi?

Nu kan vi på Hogia Professional Systems AB erbjuda dig en utmanande roll som säljare med fina förutsättningar inför hösten.


Hogia Professional Systems AB erbjuder administrativa lösningar och tjänster inom HR, Lön och Ekonomi till medelstora till större företag i Sverige. I huvudsak ligger vårt fokus på konsult- & bemanningsbranschen, säkerhet & bevakning, bank & finans, handelsbranschen samt IT/telecom.


Din nya roll

Vi ser ett tydligt behov av att förenkla vardagen för våra kunder, och i din nya roll kommer du att arbeta aktivt med att identifiera målgrupper, ta kontakt med potentiella kunder och konkretisera deras behov av våra produkter. I ditt dagliga arbete kommer du att få användning för din förmåga att skapa goda kundrelationer, samt ditt intresse för att hjälpa kunden att identifiera behov av administrativ effektivisering. Du lägger själv upp ditt arbete och planerar besök hos kunder utifrån deras behov och din kalender. Resor (framför allt till Stockholm) är en naturlig del av tjänsten.

Med alla lanseringar som har gjorts under de senaste två åren så kommer stort fokus läggas på dessa produkter och på att strukturerat bearbeta de marknader vi arbetar mot. Vi har fina förutsättningar inför hösten i form av nya partnerskap med helhetslösningar som vi kan erbjuda våra potentiella kunder.

Då vi arbetar med stora kunder med komplexa lösningar är det oerhört viktigt att du driver projekten och säljprocessen framåt. Du planerar och styr själv över ditt arbete, och du arbetar efter en tydlig struktur.


Är du den vi söker?

Du har utbildning inom marknad/försäljning och erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning, företrädesvis inom IT. Vi ser att du också behöver ha god vana av att driva processer och/eller projekt.

Som person är du resultatinriktad, strukturerad och något av en lagspelare, samtidigt som du trivs med att arbeta under eget ansvar. Din sociala sida bidrar till att du med lätthet skapar kontakter och relationer omkring dig.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in med din ansökan redan idag.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-08-25
Sista ansökningsdag
2021-09-19
Kontakt
Mimmi Cromberger, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan